Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
aaaaaaaaa... ebate kabelskite.... mi ja skinaa sport klub bas sega:tapp:

nisto ne mozam da najdam za stream na internet ali garant kje ima na nekoj kanal na sop cast

не сум којзнае каков фан на баерн!
али за вчерашната игра немам коментар!
Секоја им чест, одлична екипа имаат!

Со овој пост го обележувам почетокот на една фантастична сезона за овој клуб, и им посакувам среќа понатаму во сезоната. Тимот владее, играчите добро соработуваат, и сигурен сум дека ќе газат!

НАПРЕД БАЕРН!!!

Sega im e sansata na bayern da stanat sampioni vo germanija, ovaa godina dobri zasiluvanja donesoa mozebi trebase da ostane pizzaro no sepak tie si znaat...

Клосе+Тони+Рибери=ЅВЕРСКО ТРИО
А сите останати се фантастични!

tapa utakmica, tapa protivnik prvite dva gola rezultiraa os teski greski, taka da lesno im bese na bayerofcite, ke vidime sabota sto kako

tapa utakmica, tapa protivnik prvite dva gola rezultiraa os teski greski, taka da lesno im bese na bayerofcite, ke vidime sabota sto kako

Хаха, шо сакаш викај. Титулата не ни бега. Какви грешки бе, 3-0 ги тепавме јеботе.

super igraja nema sto! ama mora da se priznae deka i Hansa bea mnogu slab protivnik! kje vidime od naredna nedela sto ke bide! se nadevam deka Bayern kje prodolzat vo ist stil!

Утре младинскиот тим на Баерн игра четврт финале во куп во Малезија, против Милан.

Баерн ја започна новата сезона солидно, со рутинска победа. Тони, Клосе и Рибери се покажаа како одлични засилувања. hehe:

Оваа година Баерн ќе ломи у Бундес Лига. :cool:

Следи утакмицата со Вердер у гости. :zlo: :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom