Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
katastrofa u sekoj slucaj.sepak mislam deka,ova e nekoja zaebancija ili uigravanje na sostavi od strana na hitzfield

Многу повредени биле, играше и некој 16 годишен за Баерн

samo sto se vrativ od turcija vcera i vecer kje go update-uvame i blogceto.

super super za pocetok. so keln c-timot se lizna(Rensing - Lell, Demichelis, Van Buyten (46. Celozzi), Lahm (46. Jansen/66. Fürstner) - Ottl, Van Bommel - Sosa (49. Bopp), Kroos, Dos Santos - Wagner vo bold tie so najverojatno i nema da dobijat minuta vo normalna a sezona... edino wagner mozda) a tamu kaj so trebase igravme super. idam sega da gi najdam golcinjata od liga kupot.

Porazot od Koln nema vrska so formata na Bayern i sostavot so ke ja osvoi titulata uste na polusezona.ekipite so treba da bidat konkurencija uste u liga kupot vidoa sto gi ceka.
Bayern go ima najjakiot tim sto go pamtam u poslednive 10 godini od koga sledam fudbal:)

Porazot od Koln nema vrska so formata na Bayern i sostavot so ke ja osvoi titulata uste na polusezona.ekipite so treba da bidat konkurencija uste u liga kupot vidoa sto gi ceka.
Bayern go ima najjakiot tim sto go pamtam u poslednive 10 godini od koga sledam fudbal:)

Точно! Убаво си кажа:)

Трет тим играше.

mfb-7240738-pierre-2-QF,templateId=renderScaled,property=Bild,width=320.jpg

bayern kupuva 13 godisen "wonder boy" od lima....Pierre Larrauri Corroy ljugeto tvrdat deka e pojak kako maradona na isti godini

ova stana nova moda neso a? neli i manchester zema nekoj klinec? of lele aj da vidime. ja znam deka i maliot na paolo sergio trenira za baern ama toj e malku postar i vekje dobro znae germanski + i vrski preku tato(sergio e skaut za baern vo brazil) ;)

super kazano :)

manchester zemal 9 godisen kopilj, koj ziveeze vo avstralija a e anglicanec po poteklo, dedo mu voduseven od negovite sutevi ispratil dvd do rakovodtvoto na manu

ps> na youtube ima klipcinja od nego koi se i klikani preku 800.000 pati!!!! pisuvajte rhain davis vo search

tipicen bavarski sindrom.....koga gubat:pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom