F
fantomX
Гостин
Келн - Баерн 3-1 (крај) :kesa:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Porazot od Koln nema vrska so formata na Bayern i sostavot so ke ja osvoi titulata uste na polusezona.ekipite so treba da bidat konkurencija uste u liga kupot vidoa sto gi ceka.
Bayern go ima najjakiot tim sto go pamtam u poslednive 10 godini od koga sledam fudbal![]()
Porazot od Koln nema vrska so formata na Bayern i sostavot so ke ja osvoi titulata uste na polusezona.ekipite so treba da bidat konkurencija uste u liga kupot vidoa sto gi ceka.
Bayern go ima najjakiot tim sto go pamtam u poslednive 10 godini od koga sledam fudbal![]()
Абе, Фан клубот е за фановите на тимот а не за типови кој го мразат тимотtipicen bavarski sindrom.....koga gubat:pos2:
i...?