Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
ехх никола нема толку лесно да биде не ги потценувај заебана утакмица ке биде

^ Хехе не ги потценувам, сакав малку навивачки оптимизам да пренесам тука.
Крај краева ако не веруваме во нашиот тим, зошто воопшто би навивале за истиот.

Дечки да потврдам и тука: утре во 18:00 во Ајриш :salut:

Bavarec,ај утре ако не ти е тешко (а глеј да не ти биде значи) донеси ги и тие документите кај што треба да се потпишам (ваљда ти текнува за кои ти зборам).
Би требало утре да се појавам и јас.

162600_453967967433_194564547433_5411676_8200329_n.jpg

:vozbud:

Bayern uber alles. :vozbud:

каква педерчина ви е овој Ван Бомел тоа нешо немогуче.:smir:

Mi istece bano u kurac :))

Neuer brani ko ludak narode , covekot e nevozmozen !!!

Neuer e za sekoj respect !!! Ama i igravA na nasive mi se dopagja , a posebno mozam da go izdvojam Breno imase dva , tri taklinga i toa mnogu dobri !!

Перфектна игра на нашиве во првото. Ако продолжат вака, головите се само прашање на време.

ама во нашата мрежа....:tapp::tapp:

То е, толку од сезонава во лигава. И јас малку по малку се откажувам. Не знам бе што им стана, ко некои други да излегоа во второво.

Ко стасавме од сезонскиов Шалке да изгубиме, дефинитивно нешто не штима...

То е, толку од сезонава во лигава. И јас малку по малку се откажувам. Не знам бе што им стана, ко некои други да излегоа во второво.

Ко стасавме од сезонскиов Шалке да изгубиме, дефинитивно нешто не штима...

Fala bogu svati nikola , mene toa mi bese jasno uste po prvoto kolo koga se vadevme 90 +. Jas rekov i pak ke kazam deka bez 100-150 miliona Evra samo moze Bayern da go gledame vo regional South i nisto pocekje , timot e klinicki mrtov samo neznam kolku vie toa go primetuvate , timot ostvaruva neverojaten profit i raspolaga so ogromni sredstva , KADE SE TIE ????

momentalno i kvalifikacii za LS e daleku za nas , pa neka si go stavat prstot na glava upravata !

--- надополнето ---

Утре Шалке нема да знае што го снашло.

Sakav da ti repliciram uste koga go napisa ova ali vikam aj da ne se izbrzuvam , a plus mi bese ibaniran profilot :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom