Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
И Хамит повреден и нема да патува за Дортмунд. Епа сега или никогаш 4-4-2 би играл. Вистински крила и така веќе немаме во кадар па и така и така ќе биде импровизација - Милер и Кроос на десно и лево Гомез и Олиќ напред. По потреба Олиќ може да паѓа назад лево а Кроос кон средината. Не гледам зошто би се бранеле кога знаеме дека секако ќе примиме гол со нашава одбрана!

AUF GEHT'S IHR ROTEN!!!

Се гледаме на кеј да прославиме :salut:

Со кој состав мислите дека ќе играте денес?

Со кој состав мислите дека ќе играте денес?

Според мене :

..............Бут..................
Лам...вБајтен...Бади...Прањиќ
.....вБомел.....Швајни.........
Милер.....Кроос.....Олиќ
..........Клосе..............

Значи со кој состав и да игра, (можеби преоптимистички) но очекувам победа. Изгледа за прв пат во последниве неколку години нема да бидам во можност да гледам еден натпревар на Баерн, но јебига и тоа иде некогаш. Ајде време е малку да се покаже кој е кој во Германија.

Посакувам победа на Баерн но не очекувам .
...денес најверојатно ја прекинувам паузата од фан-клубот и доаѓам на фан-собирот....всушност се враќам и на блогот наскоро што значи дека и блогот ќе проработи наскоро.

Посакувам победа на Баерн но не очекувам .
...денес најверојатно ја прекинувам паузата од фан-клубот и доаѓам на фан-собирот....всушност се враќам и на блогот наскоро што значи дека и блогот ќе проработи наскоро.

Welcome back :D инаку си сонував дека ќе победите 2-0.....

Ете и го ПОСЕРКОТО демикелис на фросина!!!сјаен играч нема шо!!оваа сезона баерн нема да освои ништо и нема да се квалификува за никаде затоа што:1.одбраната СМРДИ 2.напад НЕМА 3.средината ван гал ја направи гомно!!!крос сучката не е ни 1% од тоа шо беше лани во леверкузен!!мрш да не го гледам,гомнар умрен!!

Welcome back :D инаку си сонував дека ќе победите 2-0.....

Obratno si sonuval ali ne ti teknuva !!!

--- надополнето ---

Lele odbranava nasa BEEE !! Ne mi se veruva sto ni se slucuva ... vecerva ili najkasno do krajot na nedelata ocekuvam navivacive od Minhen da izlezat na Marien Plazz i da protestiraat , a vo najdobr slucaj da ja ispokrsat Allianz Arena , stolce da ne ostavat .

Oпростете се од титулата.

Aj ti gledaj si ja rabotata tamu kaj vas , ke ve vidime vecerva i parodicno e nekoj od Real Madrid da zboruva taka , bidejki bilo koj klub u Evropa da investira 1 milijarda vo igraci ke osvoese se i sesto a ne ko vas DRVA nevideni !

--- надополнето ---

Ovaa sezona ocekuvam da zavrsime od 8 do 10 mesto na tabelata

--- надополнето ---

Sakalo toa da vi se dopagja ili ne tolku ni e silata u momentot , gledajte gi Chelsea , Barsa i ostali i zamislete da se padnime vo LS , pa mislam deka ko na trening ke ne pretrcaat !!!

--- надополнето ---

I da kazam samo deka povekje ne ucestvuvam na FAN sobirite poradi toa sto ne planiram da tepam pat sekoj mec Strumica - Skopje i da kinam nervi za nekoj si lajna !!!!

--- надополнето ---

Koga ke se podopraat rabotive togas ke doagam povtorno na fan sobirite !

--- надополнето ---

Ako ne potrosat PARI vo Januari neka ni e cestito propasta na cetirikratniot evropski prvak !

--- надополнето ---

Pa i zgora na se mu go prodolzija dogovorot na PUJKATA !!!

Штом не ги решивте во прво, ви вратија во второ, јбг тоа е фудбалот - не користиш, те казнуваат..! :toe: Спортски поздрав.. :)

Ван Гал е невидеен глупааааак и што сега му текна да направи толкава промена во составот баш сегаа па ставил 5 во одбрана па брафхајд па гомез ццц немам зборовиииииии......

Епа кога не му врачуваат отказ на Ван Гал ќе се случува ова. Не може да те служи нонстоп среќа како минатата година. Мајнц бега 13 бода :kesa:

Моментално не сте во форма и тоа е опасно во Бундеслигата пошто Дортмунд и Мајнз доста бодови ви бегаат. Сепак очекувам Баерн да им тргне следниве утакмици, исто ко и лани, и накрај да бидат меѓу првите три во Германија, ако не и првак. Сепак Дортмунд и Мајнц ако продолжат онака и тие ќе се најдат на крајот горе на табелата но реално е да паднат во тек на сезоната.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom