Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Честитки од мене .. ме интересира Рибери колку ќе натпревари ќе биде казнет?

Контенто ти е батка,страва од шизик.....

Мене исто така Тимошчук стварно многу пријатно ме изненади.Во одсуство на капитенот Ван Бомел,ја презеде одговорноста,и фантастично бранеше на средината,спречувајќи многу пасови на Лион.Имаше и неколку феноменални стартови.
Сепак како малце да се осеќаше одсуството на капитенот,и за голема среќа ќе игра во Лион.Неговото присуство е од огромно значење за екипата......

Контенто е од младинска школа или го земавте од негде?Стварно профи изигра денес

Честитки од мене .. ме интересира Рибери колку ќе натпревари ќе биде казнет?

Ќе видиме, би требало утре да се знае.
Стварно не му требаше тоа на Рибери, ама Баерн не е Баерн ако не приреди нешто инфарктично за навивачите. Ако не е играта, тогаш вакво нешто. Како навивач, се надевам дека нема да го казнат за евентуалното финале, но како што кажаа тоа се казнувало минимум со 2 неиграње. Исклучок било тоа на Пујол од првата со Арсенал.

мислам дека не беше во ред реакциата на навијачите по фаулот на рибери како може сите да не видат дека стварно беше фаул или свиреа за инат на росети незнам

мислам дека не беше во ред реакциата на навијачите по фаулот на рибери како може сите да не видат дека стварно беше фаул или свиреа за инат на росети незнам

Абе пер, еуфорија ти е тоа. И ние во Ајриш се живо му искаравме на судијата во моментот, па можам да замислам како било на Алијанц. Тоа се моменти, емоции, не се контролира тоа. А па што фајде од тоа да појдеш на стадион, а да не викаш по судијата.:)

Абе пер, еуфорија ти е тоа. И ние во Ајриш се живо му искаравме на судијата во моментот, па можам да замислам како било на Алијанц. Тоа се моменти, емоции, не се контролира тоа. А па што фајде од тоа да појдеш на стадион, а да не викаш по судијата.:)
епа да ама претераа малце 10 мин без осет коа е стварно фаул нема зошто да свирам али јбг таква е утакмицата :)

Mnogu sum iznenaden od igrata na Timoshchuk odigra fenomenalno da moze Van Gaal da i uklopi dvajcata vo timot ke bide fantasticno

Mnogu sum iznenaden od igrata na Timoshchuk odigra fenomenalno da moze Van Gaal da i uklopi dvajcata vo timot ke bide fantasticno

Јас цела сезона трубам за тоа. Гревота е таков фудбалер да седи на клупа, не знам што има Вангалоски против него. И преголема штета ќе биде ако го продадеме. Досега се што изиграл било на високо ниво.

ЛЕЛЕЕЕЕЕЕЕЕ

Јас цела сезона трубам за тоа. Гревота е таков фудбалер да седи на клупа, не знам што има Вангалоски против него. И преголема штета ќе биде ако го продадеме. Досега се што изиграл било на високо ниво.

И јас мислам дека ќе биде неверојатна грешка Тимо да биде продаден.Ван Гал значи некад стварно знае да ја утне работата (ко за Лусио на пр. а еве и за Тимо)

vo slucaj da zamine ribery neka igra schweinsteiger na negovo mesto ako e mozno a Timo i Van Bomel u sredina i Kros sredinata ke ni bide koska

vo slucaj da zamine ribery neka igra schweinsteiger na negovo mesto ako e mozno a Timo i Van Bomel u sredina i Kros sredinata ke ni bide koska

Не не. Швајни конечно си го пронајде местото сезонава и треба да остане да игра на истото. Ако си замине Рибери, ќе треба да се бара друго решение за лево крило.

Честито победа!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom