Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Значи кој деген ви е Милер тоа го нема никаде!!А и па незнам со кој памет управата ваша му дава 30м на Гомез :tapp::tapp: кога дечкото ама баш ништо не покажува и не ја оправдува таа сума.
Рибери ќе може да настапи на финалето или не?
И секоја чест за кореграфијата :cuc::cuc:

п.с Ај ако ја најде некој таа слика нека ја постави.

Koрео е лесно да направиш, до креативноста е, овде беше само логото на Баерн и некој лев текст, на Интер беше прикажан пат со табла од Мадрид. :wink:

Лесно е, си признав ја, НАЈЈАКИ СТЕ! Задоволен?

Боби[Мкд];3498477 напиша:
Лесно е, си признав ја, НАЈЈАКИ СТЕ! Задоволен?
Да. :wink:

zadovolen sum od igrata no ne i od rezultatot mozevme barem uste 1,2 gola da dajme :wink:

снемам намера да те предомислувам само заклучивме дека Дортмунд,Леверкузен,Шалке се подобри од Јувентус ,Милан и Рома..а секако да Хамбургер и Вердер се подобри од Виола и Наполи...:pos2:
Што е смешно?
Каде се овие екипи во другите европски натпреварувања? Колку шо знам Хамбургер е во полуфинале во во европа лигата. Јувентус излезе, Рома исто. Не е се во звучноста на името.
А Јуве до година нема ни да игра во лига на шампиони. Тоа ли е сериа А, една сампдориа да оди Јуве да не оди.

Одличен натпревар.100% заслужено.Можеше уште еден гол за уште помирен реванш,но и вака мислам дека имаме сосема солиден резултат.Што е најважно без примен гол.

Околу црвениот картон,сосема беспотребно му беше тоа на Росети.Да можеше да покаже црвен,и да ја расипе утакмицата како што направи,или можеше да даде жолт.Рибери немаше никаква намера,се виде дека оди на топка.Да имаше намера немаше тоа да се случува на 2 сантима од Росети.Одеше на топка,и кога му побегна,во залет немаше каде.Беше дуел лице влице,да беше од зад грб разбирам.

Но тоа е тоа.....И со 10 продолживме во ист стил и на крајот се исплатеше целосно.Сега ни треба добра игра и таму,никако бранење,и со еден даден гол ќе ја чекираме картата за финалето!

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

ок најдобри сте, морам и ја ко Боби да одам не бива веќе...само нз што толку атмосфера гледате у тоа факелите коа ќе запалат, барем уште една шерпа да си земат ќе можат ајвар и лутица да си направат, секако нема гужва на трибината

снемам намера да те предомислувам само заклучивме дека Дортмунд,Леверкузен,Шалке се подобри од Јувентус ,Милан и Рома..а секако да Хамбургер и Вердер се подобри од Виола и Наполи...:pos2:
Izgleda uste ne si se smiril od vcerasnata pobeda
Nemam namera da se raspravam zatoa sto ti si popameten trener tie Murinho ili pa ste sampioni vo najsilnata liga Kalcopoli:kesa:

Што е смешно?
Каде се овие екипи во другите европски натпреварувања? Колку шо знам Хамбургер е во полуфинале во во европа лигата. Јувентус излезе, Рома исто. Не е се во звучноста на името.
А Јуве до година нема ни да игра во лига на шампиони. Тоа ли е сериа А, една сампдориа да оди Јуве да не оди.

Колку ти е контрадикторн самиов пост прво викаш не е до звучноста на името а после се демантираш дека Сампдорија не би требала да иде зашто Јуве е име :back:

Честитки:helou:

Ај бе не туку замарајте сите овде за Италија Германија упм. Си имате теми за тоа. Што е, не можете да признаете дека Баерн вечерва го надигра Лион во секој поглед, дека и кога бевме со играч помалку средината не ја поминаа.
Јас сум задоволен со резултатот, како што имав пишано и претходно многу ќе бидам позадоволен со 1:0, одколку со 2:1 или 3:1.
Од играта што ја прикажаа Баварците сум фасциниран, јебига единствено реализацијата фалеше, но сепак ова е полувреме, притисокот е голем, а како што сите знаеме или не знаете, на Милер му е прва професионална сезона, така да, простену му е.
Не знам што има беше на фудбалерите од Лион, не прикажаа ама баш ништо, дали од умор не знам стварно.
Дека е завршено, далеку од тоа, има уште еден натпревар, натпревар во гости. Но досега Баварците покажаа дека воопшто не им пречат гостинските терени, дека можат да постигнуваат голови и дека домашната публика не влијае на нив. Ќе видиме за 6 дена што ќе биде.
За Рибери, не знам што да кажам, стартот беше оштар, но не мислам дека беше намерен, туку повеќе од инерција. Но ајде, црвен заслужи.
Се надевам дека нема да го казнат повеќе натпревари неиграње.
Ај доста е сега, после пак ќе пишам нешто.:smir:

Колку ти е контрадикторн самиов пост прво викаш не е до звучноста на името а после се демантираш дека Сампдорија не би требала да иде зашто Јуве е име :back:
Не е контрадикторен туку е на место, тој го спомна Јувентус како многу силен клуб, и нормално ако е толку јак колку што е звучен, зошто нема да се натпреварува во Лига на шампиони(и пак ќе речам не е се во звучноста на екипата). Сега би требало да ти е појасно, зошто е во рамки на дискусијата.

Izgleda uste ne si se smiril od vcerasnata pobeda
Nemam namera da se raspravam zatoa sto ti si popameten trener tie Murinho ili pa ste sampioni vo najsilnata liga Kalcopoli:kesa:

Па како да се смирам не е исто да ја победиш барса и лион(и тоа со два гола разлика)..не сум попаметен и немам намера да докажувам само поентата мие дека вчера на Интер беше подобра кореографијата а не за лигите да дискутираме..тренер ако ние Мурињо не значи дека сме богови сепак играчите играат трчаат на теренот и даваат голови а не мурињо и ван гал..а таа лига Калчополи пак е подобра и погледана од вашата:smir:
поздрав у уживајте во победата која ја заслуживте со играта...
Контенто ми остави посебен белег од денешниов натпревар..многу стабилен играч а читам млад бил некако сигурен ми изгледа..

Is it a plane? .......Or a bird? ........

No, it is the Flying Dutchman, Bayern Munich's answer to Barcelona's Lionel Messi.

The Bavarian Messiah.

1462457_w2.jpg

НЕМАМ ЗБОРОВИ ЗА ЧОВЕКОВ!!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom