Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па како да се смирам не е исто да ја победиш барса и лион(и тоа со два гола разлика)..не сум попаметен и немам намера да докажувам само поентата мие дека вчера на Интер беше подобра кореографијата а не за лигите да дискутираме..тренер ако ние Мурињо не значи дека сме богови сепак играчите играат трчаат на теренот и даваат голови а не мурињо и ван гал..а таа лига Калчополи пак е подобра и погледана од вашата:smir:
поздрав у уживајте во победата која ја заслуживте со играта...
Контенто ми остави посебен белег од денешниов натпревар..многу стабилен играч а читам млад бил некако сигурен ми изгледа..

може грешка разбрав, ама сакаш да кажеш дека сериа А е погледана од Бундес??:pos2::pos2::pos2::pos2:

може грешка разбрав, ама сакаш да кажеш дека сериа А е погледана од Бундес??:pos2::pos2::pos2::pos2:

Во светот и за телевизиски права сигурно повеќе пари бараат за сериа а отколку за бундесот....значи во светот е погледана сериа А а не во стадионите

честито победа и немојте друг пат со малолетнички или тоа е рецептот?:pos:

Во светот и за телевизиски права сигурно повеќе пари бараат за сериа а отколку за бундесот....значи во светот е погледана сериа А а не во стадионите

немам многу време да ти барам линкови, па да видиш кој зима највеќе од телевизиски права и такви ствари....
п.с. најдов еве линкови за што како е гледано ама мислам дека неможам тука да ги ставам..

немам многу време да ти барам линкови, па да видиш кој зима највеќе од телевизиски права и такви ствари....

добро во право си нека биди така..

Добро нормални сте вие???????

Ја гледаше некој утакмицата,има некој нешо коментар за дебата,дискусија,па затоа е ова форум мислам.

Или гледавте статистика на стадиони.....Стварно е безвезе ова.

Добро нормални сте вие???????

Ја гледаше некој утакмицата,има некој нешо коментар за дебата,дискусија,па затоа е ова форум мислам.

Или гледавте статистика на стадиони.....Стварно е безвезе ова.

што ќе даеш коментар бре Ченто... супер беше се, рибс малце ја заеба и то... а што идат од другиве фанклубови тука тоа е друго, се нешто не им чини и 300 рачки си наоѓаат и бегаат офтопик... барем тоа што го пишуваат да е точно:baeh:

што ќе даеш коментар бре Ченто... супер беше се, рибс малце ја заеба и то... а што идат од другиве фанклубови тука тоа е друго, се нешто не им чини и 300 рачки си наоѓаат и бегаат офтопик... барем тоа што го пишуваат да е точно:baeh:

Па тоа.....Сеа утакмицава наместо да биде во центар на внимание,кој имал подобра кореографија е работата.Па не сме ребис ебате......

И италијаниве немаа друга работа.

Кога сме више кај кореографијата.......ЈАКО!!!!

Па тоа.....Сеа утакмицава наместо да биде во центар на внимание,кој имал подобра кореографија е работата.Па не сме ребис ебате......

И италијаниве немаа друга работа.

Кога сме више кај кореографијата.......ЈАКО!!!!

И јас тоа викам, брат. Наместо да си коментираме за натпреварот тука, почнаа безвезни муабети за лигите и што ли уште не. Од што немаат што да кажат против Баерн.

Ајт, сериозно, удрете на дискусија стриктно за Баерн Минхен, а за корео, гледаност и слично на други теми терајте.

Онтопик, честито триумф, сеедно ми е кој ке има прогрес во финале, единствено нешто што мене ми налага овој резултатл, ко неутрален фан во случајов, е супер меч во Лион, важеа за екипа која игра една игра гости друга на свој терен, па очекувам асално нешто од нив за моиве очи бидејќи денес беа мизерија.

И ке го цитирам Венгер, ке седам по завршувањето на сезоната пред Бернабе за да видам што ке фрлат оваа година, алудирајќи на Робен и Снајдер. :tv:
Инвестиции на место за двата тима, и двајцата догураа до 4 најдобри и двајцата се нумеро 1 за своите тимови, и двајцата постигнаа по 1 гол во полуфиналето ...

Ајт, сериозно, удрете на дискусија стриктно за Баерн Минхен, а за корео, гледаност и слично на други теми терајте.

Онтопик, честито триумф, сеедно ми е кој ке има прогрес во финале, единствено нешто што мене ми налага овој резултатл, ко неутрален фан во случајов, е супер меч во Лион, важеа за екипа која игра една игра гости друга на свој терен, па очекувам асално нешто од нив за моиве очи бидејќи денес беа мизерија.

И ке го цитирам Венгер, ке седам по завршувањето на сезоната пред Бернабе за да видам што ке фрлат оваа година, алудирајќи на Робен и Снајдер. :tv:
Инвестиции на место за двата тима, и двајцата догураа до 4 најдобри и двајцата се нумеро 1 за своите тимови, и двајцата постигнаа по 1 гол во полуфиналето ...

И по мој осеќај,и двајцата сум скоро убеден дека ќе играат во финалето на Бернабер,пред очите на Флорентино Перез,кој за таа цел плати 250 милиони евра,а ги даде играчите кои на своите нови клубови за некојси 20 милиони им носат финале во ЛШ.......

Иронично нели???

Дечки морам да пишам и за Диего Армандо Контенто. Детето е новиот Лам, дефинитивно изигра како да има играно 150 натпревари во ЛШ. Секоја чест за него.

Дечки морам да пишам и за Диего Армандо Контенто. Детето е новиот Лам, дефинитивно изигра како да има играно 150 натпревари во ЛШ. Секоја чест за него.

дада и јас напишав еден пост за ова момче само ме мрзи да го барам..одлично цврсто и многу стабилно изигра Котенто.... секоја чест

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom