hYstericAl
Front Bumper
- Член од
- 10 март 2010
- Мислења
- 338
- Поени од реакции
- 335
Честитки од мене .. ме интересира Рибери колку ќе натпревари ќе биде казнет?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Контенто е од младинска школа или го земавте од негде?Стварно профи изигра денес
Честитки од мене .. ме интересира Рибери колку ќе натпревари ќе биде казнет?
мислам дека не беше во ред реакциата на навијачите по фаулот на рибери како може сите да не видат дека стварно беше фаул или свиреа за инат на росети незнам
епа да ама претераа малце 10 мин без осет коа е стварно фаул нема зошто да свирам али јбг таква е утакмицатаАбе пер, еуфорија ти е тоа. И ние во Ајриш се живо му искаравме на судијата во моментот, па можам да замислам како било на Алијанц. Тоа се моменти, емоции, не се контролира тоа. А па што фајде од тоа да појдеш на стадион, а да не викаш по судијата.![]()
Mnogu sum iznenaden od igrata na Timoshchuk odigra fenomenalno da moze Van Gaal da i uklopi dvajcata vo timot ke bide fantasticno
Јас цела сезона трубам за тоа. Гревота е таков фудбалер да седи на клупа, не знам што има Вангалоски против него. И преголема штета ќе биде ако го продадеме. Досега се што изиграл било на високо ниво.
vo slucaj da zamine ribery neka igra schweinsteiger na negovo mesto ako e mozno a Timo i Van Bomel u sredina i Kros sredinata ke ni bide koska