Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им ја направиле големата
Па не е напаѓач бе. Види колку луѓе имаат поминато покрај него, а не колку гола дал. Инаку не ми се свиѓа дека е многу нечист како ван бомел е, премногу фаулира.Боби[Мкд];3466034 напиша:Каков Тулалан бе, во четири години за Лион еден гол има дадено само.![]()
Па не е напаѓач бе. Види колку луѓе имаат поминато покрај него, а не колку гола дал. Инаку не ми се свиѓа дека е многу нечист како ван бомел е, премногу фаулира.
Целосна репортажа :helou:
Го има и голот на Робен „во живо“ а на крај навивањето е закон.
Тоа не ми се свиѓа кај него, премногу е прљав, го следам Француско од време на време и сум го забележал, понекогаш фаулира за да повреди играч.Тулалан ги врши прљавите работи у тимот он е играч од типот на ван бомел или Гатузо на примерв не ми текнува уште некој..не му е работа да дава голови работа му е да ја организира играта и да ја трансформира од одбрана у напад... само пуста желба ви е да го доведете искрено,мислам дека нема шанси да си иде од Жерлан :wink:
Уште едно прекрасно видео со моќни навивања, и first look камера на Робен кога го дава голот
И видео од свечената вечера на Баерн.
На крајот има и пенкалото кога му го даваат за поклон на Рибери
Ако знае некој германски нека преведе во кратки црти шо кажува Карл Хајнц Румениге
Можда сум малку досаден со видеава али се ежам кога ги гледам.. се надевам и вие![]()
Боби[Мкд];3466034 напиша:Каков Тулалан бе, во четири години за Лион еден гол има дадено само.![]()
Па знае она што да и кажувам.ЈупАј кажи и ти на Фрос.