Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.
Има и тука некоја убавина ко ќе размислиш :pos2:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Џабе ти е надоместок. Ниедна цифра не може да ми ги надополни изгубените нервни клетки од последнава сезона. Ме остареа пред време.
Колку години у минус влезе?:pos2:
Која е убавината ако може да знам? :pos2: Тоа што веќе пред време си почнал да се збрчкуваш?:uvo:Има и тука некоја убавина ко ќе размислиш :pos2:
Абе народе македонски,имам дури 22 исцрпни мислења напишано на форумов..ваууууу...јас имам мислења колку што Никола од ПП има години хахахахаха
:pos2: Си идам јас у средата после утакмица дома...ѕвонам ми отвараат.. и ми затвараат врата.Не ме познаа од брчкиве по лицево.Сериозна е работава ако се смееме ние.Која е убавината ако може да знам? :pos2: Тоа што веќе пред време си почнал да се збрчкуваш?:uvo:
Се знае
Butt – Lahm, van Buyten, Demichelis, Badstuber – van Bommel, Schweinsteiger – Robben, Müller, Ribery – Olic
ете со нив
Абе оти уште Гомез не го игра во прва? Да не го чува за в година? Не ми се верува да не е опоравен од повредата целосно. Не дека имам нешто против Олиќот, но би можел да го одмори Милер, детето се изнаигра за своите 20 години. А иначе немам ништо ни против Милер, уствари против никој немам ништо (нормално само Лел да не го видам)
pederi ne kazuvate za utre za sobir a?)) planirav sam da gleam fudbal c c c
pederi ne kazuvate za utre za sobir a?)) planirav sam da gleam fudbal c c c