Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Da vidam da ne veruvam deka Timo ke go pusti. Skapa covekot kaj nas mn mi e krivo za nego zs znam deka imase potencijal da bide zver. Mozese vGaal da mu dava poveke minuti posebno sto vBommel e star ama toa e tvrdoglavo kopile e vGaal taka i so Lucio go nejkese i go sitna toa e.

Јас мислам дека ако не замине Тимо до година ќе биде првотимец, пошто вБобел кај да е ќе си оди..

Ako sakame da napraeme dobar tim nie treba da kupime eden igrac na mestoto na vBomel a ne timo da igra toj nemoze edna akcia da poverze nas ni treba eden kako Xavi-Tulalan-Diara........

Ako sakame da napraeme dobar tim nie treba da kupime eden igrac na mestoto na vBomel a ne timo da igra toj nemoze edna akcia da poverze nas ni treba eden kako Xavi-Tulalan-Diara........

Брат, не е се во парите, ене ги Манчестер Сити не знам колку испотрошија, сите им се класа играчи, а пак не можат да сврзат неколку победи. Мислам дека е важна уиграноста на тимот, и добрата стратешка поставеност. И Тимо не е баш слаб играч, само му требаат утакмици да се угра со тимот.

ete drugata godina so Toni Kroos ke dobieme eden igrac sto znae da ja povrze igrata koj ima mn dobar pas i dobar pregled na igrata

Ај тие што гледате кажете ми дали Нортвеит игра за Нирберг.

За оние кои ја фаќаат, ја има на Еуроспорт 2 :helou:

Се повеќе и повеќе ни паѓа формата, го извади Робен на полувреме демек сигурно ќе победиме и второ само една шанса направивме, глуп Ван Гал последно време, од кога се дерам да го стави Клосе а тој на крајот и незнам што не го трга Гомеж. Слабо последниве три натпревари, Демихелис незнае топка да подаде, мизерија, ни се расипа серијата.:(

мене ми стоеше како да нејќеа да дадат гол...не напаѓаа само подаваа,ако испадне утре леверкузен некоја нула или да изгубат сумливо коло ќе ми биде овоа..

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom