Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Петрич мамицу ти јебем, инаку не ја гледам утакмицава. Проблеми со кабелската а интернетот е overlimit:nerv:

Не поједе мацолот денес, нека е наздравје.

имав некој предосеќај дека ќе го ебеме ежот денеска и бидна...уште кога ја видов одбраната назад знаев дека нема да штима...и сеа конкурентите за титула фино лепо се одлепија напред и пак како и лани ќе треба да бркаме..ама со вакви резултати не се брка титула дноставно се бега од неа..

Ne izigrafmo kako sto znaemo.No jas mislam deka igracite se izgoreni za triumf vo LS i toa moze da se sluqi ovaja sezona .Samo uste edno zasiluvanje vo zimski preoden rok i ce se kompletirame ce bide tesko no nee nevozmozno:smir:

Бобанмацедониа ми рече да ве поздравам сите и да ви кажам дека има перманентен бан:toe:

Бобанмацедониа ми рече да ве поздравам сите и да ви кажам дека има перманентен бан:toe:
И мене сеа ми кажа сите да ве поздравам....

Нема да ви биде ист фан клубот без него...:smir:

Зашто им праите така на најревносните навијачи бе????

Јез да беше помалце радикален,ама бар беше до коска баварец,тоа се поштува!И по другиве фан-клубови врие од поопуштени ко Бобан,па никому ништо.Он бар секад беше искрен,и не е во ред ова.

А Јуве нека се спрема за Среда,си знаат они зашто.....

Juve nema do projdat dobro vo Alianz Arena
A zas boban dobil ban :uvo:

po aktivni malce Bavarci
So juve ce bide tezok natprevar no se nadevam na pobeda
3-1:smir:

ќе биде тешко само да не го стават на срце поразов од Хамбург мислам дека ќе ги поминеме...и Јувентус не се во некоја сјајна форма...ако не се лажам 3 нерешени имаат по ред...

ќе биде тешко само да не го стават на срце поразов од Хамбург мислам дека ќе ги поминеме...и Јувентус не се во некоја сјајна форма...ако не се лажам 3 нерешени имаат по ред...

32561517.png

Мислам дека на овој натпревар вие ќе бидете тие што ќе напаѓаат.

Во среда собир на фановите на Баерн на плоштад за натпреварот Баерн - Јувентус.
Кој ке дојде нека пише да се договориме.

Јас ке дојдам ке ме примите?за јувентус навивам ина4е ама нп нели вие сте фер навивачи безџ инциденти ке биде...тоа е само спорт.

Јас ке дојдам ке ме примите?за јувентус навивам ина4е ама нп нели вие сте фер навивачи безџ инциденти ке биде...тоа е само спорт.

Какви инциденти бе,ваљда не сме на тоа ниво.....
Од наша страна е фер,тоа сигурно.А иначе слободно дојдете сите без разлика на клубот,што повеќе да се собереме,тоа поинтересно ќе биде!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom