Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Za zal vo Tetovo nema takvo nesto organizirano:toe:
No i doma ne e loso vi posakuvam dobro druzenje i da se nadevame na pobeda:vozbud::smir:

Планирав да дојдам во Скопје да ги гледам Баерн на плоштад, но и во Велес ќе има оранизирано следење на натпреварот, така да ќе си гледам во родниот град :)

Како ќе го чекаме... кога има перманентен бан... :raz:
И стварно... не ми е јасно зашто, згрешил нешто човекот? :raz:

zavcera provocirase nekoj vo fan club Shkendija,pa go prijavivme i Genu Girl rece: lapna permanenten ban,dobro znaeme koj e toj.Znaci mozda bil boban so drug user i taka:helou:

Планирав да дојдам во Скопје да ги гледам Баерн на плоштад, но и во Велес ќе има оранизирано следење на натпреварот, така да ќе си гледам во родниот град :)
од Велес а..кажи кај ќе гледаш да стасам :vozbud:

18897924.jpg

Поздрав до навијачите на Јуве!!!Се гледаме у Среда!!!

Се гледаме се гледаме не се плашиме од никого така да имате и вие еден поздрав од типот што се вика Диего знаете кој е претпоставувам

Кога сме кај честитки и поздрави до наши слушатели верувајте и овај ќе ве поздрави
Vincenzo-Iaquinta-0000029282.jpg

Don Vincenzo Iaquinta !!!

Јакинта... :pos:
Па од овој и Горан Мазнов е подобар :pos:

Мислам ај Диего е донекаде на ниво со Рибери и Робен... али Јакинта... кај го најде брееее :pos:

Јакинта... :pos:
Па од овој и Горан Мазнов е подобар :pos:

Мислам ај Диего е донекаде на ниво со Рибери и Робен... али Јакинта... кај го најде брееее :pos:
Ќе прајме муабет!! Ајт!

Кога сме кај честитки и поздрави до наши слушатели верувајте и овај ќе ве поздрави
Vincenzo-Iaquinta-0000029282.jpg

Don Vincenzo Iaquinta !!!
Леле ме пресмеа!!! Абе зар игра овој прва?
Од овој и ренсинг нема да има проблеми:vozbud:

aRtan* напиша:
За утре сигурен сум дека Диего ќе стартува, за Робен и Рибери ќе се снајдеме ние, затоа што на крај краева само тоа го имаат квалитетно,
тие нека му мислат кого попрво ќе чуваат од наштие сепак имаме многу подобар тим од Баерн и се освен победа утре е рамно на неуспех.
Само тоа го имаат квалитетно :pos2::pos2::pos2:
Солзи ми потекоа!!!
Кој е тој толку посебен за чуваше, освен еден диего?
Хахахахаха!!!

Saseptt напиша:
Баерн се лузери.Само да изиграме добро итре и победата е сигурна.Сите го величат баерн како да е којзнае што ама врска нема.Ке видите утре дека ке излезе полесна утакмица отколку што очекувате.Јас сум сигурен дека ке биде така.Јвуентус утре ке изигра на едно многу повисоко ниво од претходните утакмици исто како и секогаш во ЛШ.Победата е во наши раце сигурно.
А ако не изиграте на ниво?
За ова величат нема врска, ја кажуваат вистината!
За победа ќе видиме утре!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom