Фан Клуб: Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата ЧЕНТО
  • Време на започнување Време на започнување

.

• .

Гласови: 7 87,5%
  • .

Гласови: 1 12,5%

• Вкупно гласачи
    8
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Па не ви треба десен бек, централен ви треба. Лам си е супер за десен бек, а лево го имате Прањиќ. Централен ви е потребно под итно, тешко вас ако се потпрете цела сезона на 2 централни...

Па не ви треба десен бек, централен ви треба. Лам си е супер за десен бек, а лево го имате Прањиќ. Централен ви е потребно под итно, тешко вас ако се потпрете цела сезона на 2 централни...
nemame 2 centrallni stoperi imame 3 a levo krillo igra lam toj ot muka izlegol desno a pranjic igra sreden ret bosingva bi bil top transfer:helou:

Да централен ни треба ама не ни треба некој од калибарот на каладзе.

vidofte so ponuda na real
30milioni shnajder + roben:vozbud: ja bi sum prifatill

vidofte so ponuda na real
30milioni shnajder + roben:vozbud: ja bi sum prifatill

Ова нема да се случи верувајте. Перез кажа дека Чаби е последниот трансфер и дека сега само ќе се продаваат играчи што не требаат во тимот. Исто Пелегрини изјави дека смета на Снајдер и Робен, така да ова е чиста глупост.

Ова нема да се случи верувајте. Перез кажа дека Чаби е последниот трансфер и дека сега само ќе се продаваат играчи што не требаат во тимот. Исто Пелегрини изјави дека смета на Снајдер и Робен, така да ова е чиста глупост.
Da znam ova ama Perez saka vo negof tima uste edna mega xvezda a toj e RIBERY no uste nisto ne se zna http://www.24fudbal.com.mk/Default....-4e7b-a020-ad9393d48c2b&ln=3&typeBack=Шпанија
i plus pisuva na spanskite vesnici

Негде пишува дека Снајдер е пред потпис во Интер, негде ова, не знам на што да верувам, ама ако е вистинска понудава само глуп човек не би ја прифатил, со оглед на тоа што до година се знае дека Рибери доброволно и без оштета ќе си отиде во Реал.

Негде пишува дека Снајдер е пред потпис во Интер, негде ова, не знам на што да верувам, ама ако е вистинска понудава само глуп човек не би ја прифатил, со оглед на тоа што до година се знае дека Рибери доброволно и без оштета ќе си отиде во Реал.
ААА ќе си замине без оштета. Може да си замине без оштета само откако ќе му помине договорот а му е до 11,12.

Inter & Real Madrid Agree Fee For Wesley Sneijder – Report
The two clubs have reportedly agreed a fee, but the player is reluctant to leave the Spanish capital...
14 Aug 2009 08:39:42
nter may have made a breakthrough in their negotiations with Real... Madrid over the transfer of Dutch midfielder Wesley Sneijder, however, it seems that the 25-year-old will take some persuasion to leave the Bernabeu.

The clubs have agreed a €19 million fee, according to 24oredisport.com, €8.5m of which will be paid this summer and the remaining €10.5m in June 2010. A contract has been drawn up for Sneijder, which will see him sign with the Beneamata until 2013 on a €3.7m-per-year deal.

нема шо повеќе да се зборува :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom