I
InF3cTeD
Гостин
ништо страшно еден гол...одиме натака
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Мислам паметен потег на Клинси беше тоа што горе доле остави првотимци да играат (или барем не претера со ротација) - баш заради тоа што сега треба да влеземе во серија и во домашно. Херта бега 4 бода па со секој наш кикс може да се одлепи озбилно. А околу на табела се па едно чудо екипи со исто бодви. Сега во домашно следат неколку лесни натпревари - мора се продолжи со победи (само нека дишат малку не мора сите по 7-0 :smir!
А за ЛШ сега ме интересир кој ќе ни се падне во 1/4 финале. Виља се крајно незгодни ама далеку од непобедливи. Ливерпул и Челзи не само заради составот туку повеќе заради тренерите имаат голема предност. Хидинг и Рафа имаат 100 пати повеќе искуство од Клинси. Од тие вечер Арсенал, Рома, Атлети и Порто - кој сака нека дојде ќе го мачкаме. Барса-Лион мислам имаме 50-50 шанси да ги поминеме (Лион веројатно и повеќе). Манчестер-Интер... Пак ме плашата Ферги и Хозе... Ај прво вечер да видиме што ќе испадне па за 10 дена ждребката :salut:
Момци без гајле. Кој и да ни биде противник важно е да одиграме добро, резултатот не мора да биде како со Спортинг. Само не сакам да ни се падне Интер кој иначе вечер ќе тепа 2:0, тоа сакам да гледам у финале. Нема да знам за кого да навивам. Мојот најголем сон финале на лига на шампиони Bayern - Internazionale!
Поволен противник според мене за нас е Арсенал или Порто.Тие сигурнио ни лежат...
Арсенал веќе го имаме елиминирано така да би сакале одмазда. Едната утакмица заврши 2:2 Шол даде гол од слободен и кога го изведе падна а Симан не се мрдна ни милиметар.
Значи се плашите од силен противникПоволен противник според мене за нас е Арсенал или Порто.Тие сигурнио ни лежат...
Значи се плашите од силен противник
Па баш и нека се паднат со Арсенал... само се возвишувате сега.. ама ќе видиме после... и како воопшто сте сигурни дека Порто и Арсенал идат понатаму?...
не пишав нишо за револт само .. да кажам ко контра.. одбрана на мојот тим
:salut: