Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Таман, трампа Левандовски - Роналдо :D[DOUBLEPOST=1464428912][/DOUBLEPOST]Ама некако мислам дека доколку Левандовски си замине, и Ибрахимовиќ е опција... иако краткорочна, со оглед на годините.

Последно уредено:
Агентот на Лева за Spiegel изјавил дека од Реал има интерес и дека разговарал со нив. :eek:

Не ме чуди да сака стварно промена Лева после 6 години во Германија, а и изгледа како мал бил нивни фан. Тоа го зборувавме со МиаСанМиа пред два-три месеца иако тој е сигурен дека Лева ќе остане, јас баш не сум сигурен во тоа искрено дека ќе остане доколку Реал притиснат за него. Проблем ќе биде и замена да се најде, искрено слабо има квалитетни напаѓачи кои ќе бидат достапни на трансфер пазарот. Но, се надевам нема да ја посака таа промена да заигра и во Реал така да уште сега да не зборувам без врска дали има или нема достапни јаки напаѓачи.:cenzura:
Ние продаваме двајца ако сакате :icon_lol:

Агентот на Лева за Spiegel изјавил дека од Реал има интерес и дека разговарал со нив. :eek:

Не ме чуди да сака стварно промена Лева после 6 години во Германија, а и изгледа како мал бил нивни фан. Тоа го зборувавме со МиаСанМиа пред два-три месеца иако тој е сигурен дека Лева ќе остане, јас баш не сум сигурен во тоа искрено дека ќе остане доколку Реал притиснат за него. Проблем ќе биде и замена да се најде, искрено слабо има квалитетни напаѓачи кои ќе бидат достапни на трансфер пазарот. Но, се надевам нема да ја посака таа промена да заигра и во Реал така да уште сега да не зборувам без врска дали има или нема достапни јаки напаѓачи.:cenzura:

Изјавите на агентите секогаш се контраверзни. Агентот на Гризман имаше слична изјава дека не знае за кој ќе игра наредна година Гризман, а според сите мадридски медиуми прашање на време е кога ќе го продолжи договорот до 2021.
Тоа им е работа, да му ја зголемат платата на фудбалерот или пак да вметнат некој бонус плус, а со вакви изјави тоа полесно се остварува.

Изјавите на агентите секогаш се контраверзни. Агентот на Гризман имаше слична изјава дека не знае за кој ќе игра наредна година Гризман, а според сите мадридски медиуми прашање на време е кога ќе го продолжи договорот до 2021.
Тоа им е работа, да му ја зголемат платата на фудбалерот или пак да вметнат некој бонус плус, а со вакви изјави тоа полесно се остварува.
Tocno taka.
Imase spekulacija mart-april deka Lewa prodolzi ama nisto od toa(obicna spekulacija),sto znaci letovo ke pregovaraat za nov dogovor.Taka da,agentite si ja vrsat rabotata.

Најверојатно Роде e пред трансфер во Дортмунд

Последно уредено:
Cj3Wp2cWsAA0KWz.jpg

Bild | Bayern will sign Werder Bremen striker Johannes Eggestein (18). He will become a free agent this summer

Eggestein is considered the best striker at his age in Germany. He scored 26 goals in 33 games this season

Може да си го ангажираме и на позајмица во Вердер да остане. (y)

Bild | Sebastian Rode to Borussia Dortmund is a done deal.

За околу 12-13 милиони евра

Најверојатно Роде e пред трансфер во Дортмунд

Чисто сумњам дека нема да има трансфери...

Доста е мирно периодов али очекувам нешто да пукне.

Али и ќе продадеме неколку тоа сигурно.Роде е веќе сигурен.

[DOUBLEPOST=1464912090][/DOUBLEPOST]
Чисто сумњам дека нема да има трансфери...

Доста е мирно периодов али очекувам нешто да пукне.

Али и ќе продадеме неколку тоа сигурно.Роде е веќе сигурен.

Се зависи од Анчелоти што ќе одлучи, на пример дали ќе рачуна на Бенатиа и Рафиња, но чим изјавил и самиот дека нема да има нови трансфер/засилувања тогаш ќе нема, освен ако Геце се предомисли до август и си замине.

Последно уредено:
[DOUBLEPOST=1464912090][/DOUBLEPOST]

Се зависи од Анчелоти што ќе одлучи, на пример дали ќе рачуна на Бенатиа и Рафиња, но чим изјавил и самиот дека нема да има нови трансфер/засилувања тогаш ќе нема, освен ако Геце се предомисли до август и си замине.
Kale izjavi deka ke se donesat uste ama i ke se prodadat igraci...

Takada ocekuvam deka ke se nosat zameni za tie sto ke se prodadat.

Na sredina mislam deka sme dobro pokrieni so 6 igraci za 3 pozicii.

U odbrana kriticno e samo zamena-desen bek i ako si odi Benatija uste eden centralen.
Zamena za Lam tesko da se donese letovo,ke se gura use edna sezona izglea.

U napad ako si odi Gece ondak treba da se zeme efikasno krilo/poluspic

Nezgodna e situacijata so Ribery/Robben. I dvajcata se golemi igraci u odminati godini i se macat so povredi.Robben fizicki e sekako pospremen i ako ima sreka moze da istera use edna dobra sezona.Ribery ko dzoker od klupa e taman.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom