Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
11053724_10153939806059592_537333462201171925_o.jpg

6718a483-d965-11e5-a4f7-f80f41fc63ce

Tz: Bayern trenutno ima interesa na dva talenta (veznjaci)

1- fussballinfo.net prenosi da je Bayern bio zainteresovan za 18-snjeg igraca Benfice Renato Sanchesa,ali igrac veznog reda ima ugovor do 2021 i odstetnu klauzulu od cak 80mil eura, sto je vrlo malo vjerovatno da ce Bayernova uprava uzeti cak i pod razmatranje.

2- -di Marzio prenosi da je alternativa mladi igrac Bologne Amadou Diawara (18). Odstetna klauzula iznosi 12mil eura a ugovor ima do 2020. Di Marzio pise da je sastanak izmedju Bayerna i bologne vec odrzan i da je imao "pozitivan" ishod

3- Kao 3. kandidat za vezni red spominje se mladi igrac iz 2. engleske lige , tacnije nastupa za Fulham, a radi se o Emerson Hyndmanu (19). Hyndman ima ugovor do kraja 2016 a cijena bi iznosila oko 750.000h eura

Cb190OqUAAA1RqG.jpg

:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Нападот за нас е најдобра одбрана...Што помалце калкулирање,поготово во гости каде секој гол кој ќе го дадеме е злато.

Cb190OqUAAA1RqG.jpg

:uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi::uzi:

Нападот за нас е најдобра одбрана...Што помалце калкулирање,поготово во гости каде секој гол кој ќе го дадеме е злато.
Na ispit e Pep povtorno.Prasanjeto e dali i vo tretata,posledna sezona povtorno ke kalkulira i ke postavi kukavicka taktika na gostinski teren.

Mora da se odi na pobeda,nikako na nereseno.

Ribery mi deluva spremno,mislam deka ke zapocne od prva minuta.Pep imase izjaveno deka ima nekoe iznenaduvanje.

Igracite na Baern doznale deka Pep ke odi vo City od televizija.Bile iznenadeni.Ja citav pred dva tri dena izjavata,ama zaboraviv koj igrac go imase izjaveno toa.

Последно уредено:
Na ispit e Pep povtorno.Prasanjeto e dali i vo tretata,posledna sezona povtorno ke kalkulkira i ke postavi kukavicka taktika na gostinski teren.

Ribery mi deluva spremno,mislam deka ke zapocne od prva minuta.Pep imase izjaveno deka ima nekoe iznenaduvanje.

Igracite na Baern doznale deka Pep ke odi vo City od televizija.Bile iznenadeni.Ja citav pred dva tri dena izjavata,ama zaboraviv koj igrac go imase izjaveno toa.

Oд прва секунда како да бркаме негатива....само така ќе успееме.Екипата има квалитет и капацитет за тоа.Останатото е на Пеп.

Na ispit e Pep povtorno.Prasanjeto e dali i vo tretata,posledna sezona povtorno ke kalkulira i ke postavi kukavicka taktika na gostinski teren.

Vidal

3 - 1 - 4 - 2

Alaba kimih lam
Alonso
Ribs/Celo Vidal Thiago Costa
Miler Leva

Mi smrdi na nekoe ludilo od tipot da gi stavi Robbery i CoCo od prva minuta.
Kje bide festi togas..

Xabi vo odbrana milion posto.E sega prasanje e dali Kimmich ili pak Vidal ?
Se spekulira za Vidal vo odbrana ama toj ke bide iljada pati poefikasen vo sredina,gi znae kako disat.

------------ Lewy ----- Muller ------------
Costa --------------------------------- Robben
----------- Thiago ------ Vidal ----------------
--------------------- Xabi ---------------------------
------- Alaba ---- Kimmich --- Lahm ------------

И по потреба Алонсо ќе влегува во одбрана, нешто овака
03de89-1456062343.png

d4e255-1456062302.png

------------ Lewy ----- Muller ------------
Costa --------------------------------- Robben
----------- Thiago ------ Vidal ----------------
--------------------- Xabi ---------------------------
------- Alaba ---- Kimmich --- Lahm ------------

И по потреба Алонсо ќе влегува во одбрана, нешто овака
03de89-1456062343.png

d4e255-1456062302.png
Сите би играле со овој состав..
Ама мислам Пеп ке изненади утре со ултра офанзива и ке ги убие во секоја смисла на зборот..

Па тој е составот со оглед на повредите, Чаби, Видал и Тиаго играат 100000%.
Пеп игра на посед, а како би имал посед без овие на средина... Треба топката да им ја скријат утре, посебно Тиаго.

Ако искочи пак Пеп ко секоја година во ЛШ на гости со тој менталитет да идеме на нерешено и да се подаваме до бесконечност со некоја средина составена од Алонсо,Видал,Лам тогаш пак ќе има некој тек утакмицава ко со Порто,Шактор,Реал,Арсенал... на гости.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom