Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Кој ви се суспендирани, повредени. Како би изгледал тимот денес?

Кој ви се суспендирани, повредени. Како би изгледал тимот денес?
Odbranata moze da bide Bernat Alaba Dante Lahm.Ili trojka so Alaba,Dante,Xabi.

Ke bide rizicno protiv Leverkusen,bidejki tie imaat mnogu dobri ofanzivni igraci.

Drugoto e vo red,no odbranata e golem problem.Problem plus e sto Leverkusen igra dobro i doma i na gosti protiv Baern.

Друга беше работата со Анри тогаш.
Секако и караницата со Моџи имаше удел ама во тоа време неможеше да игра во нападот како напаѓач а го игравме крило = Коман е крило го играме како SS.

Секако и караницата со Моџи имаше удел ама во тоа време неможеше да игра во нападот како напаѓач а го игравме крило = Коман е крило го играме како SS.

Многу утакмици играл вингбек, у 3-5-2 или 3-4-3,што точно сте играле.Плус Јувентус таа сезона катастрофален 7-8 место завршил.

Многу утакмици играл вингбек, у 3-5-2 или 3-4-3,што точно сте играле.Плус Јувентус таа сезона катастрофален 7-8 место завршил.
И замисли таја сезона Хелас Верона освој титула :pos: aко не се лажам а кој играчишта ги имаја Јуве,Милан, Интер и Наполи.

SportBild | No progress and no comeback date yet for Franck Ribéry. He is expected to miss the rest of this year

Принудна пензија за Le Monsieur.:(

Aufstellung FCB: Neuer - Thiago, Lewandowski, Robben, Costa, Alonso, Bernat, Lahm (K), Vidal, Müller, Alaba |

Штом Данте не успеа и денес да се наметне во првиот состав,тоа значи дека ќе си оди 1000%.

Последно уредено:
А тоа би значело купување на нов централен. Јупи.

Лошо за Рибери у пм...

Обригадо Коста!:oleee:Браво и за Милер.Оваа сезона ќе кине мрежи многу често.

479122212-douglas-costa-of-bayern-muenchen-gives-a-gettyimages.jpg

:bravobe::oleee:

+++ 383 Bundesliga-Spiele, 176 Tore --> erfolgreichster ausländischer Torschütze aller Zeiten
+++ 6x Deutscher Meister
+++ 6x Pokalsieger
+++ 1x Champions-League-Sieger
+++ 1x Weltpokalsieger
+++ und und und!!!

‪#‎DankeClaudio‬

11882358_1078250988854426_8769511524388157463_o.jpg

Последно уредено:
Леле идиотон Робен како се фолираше и себичеше.Да му ебам душата.Остај тоа,и пеналот на Милер му го украде.Себично копиле.Ама ме напизди а-у.:sakasuste:Секогаш на почеток на сезона и полусезона вака прави.Така му се билда егото за да гази и гузи понатаму.

Левандовски колку очигледно не сакаше да му даде кога го направи маестралниот спринт.И со право ја одбра таа одлука.

Коста е магионичар!Аууу што му направи на Брандт.:zver::kruna:
Замислите го против Ивановиќ со тие гзовите напучени.:shook::ROFLMAO:Има душата да му ја извади.

Одличен резултат,иако се спасија по тие две големи шанси на Леверкузен.Инаку на 1:1 можеше ризично да биде.Бомбата на Чалханоглу и зицерот на Кислинг.Освен тоа Леверкузен беа катастрофа,се истрошија со Лацио.Хилберт маестрален натпревар,сам играше.:ROFLMAO:

Според мене и двата пенали беа коректни.На првиот топката директно на глава му паѓаше на Видал а вториот не ја бранеше главата,бидејќи топката одеше позади.Го збуни Коста.

Топ утакмица денес без централни,сите беа на висина на задачата....Се осеќа голема енергија и мотивација во тимот,со Леверкузен секогаш имавме проблеми али сеа без проблем ги решивме..

Коста е маестрален нема што да се каже.

Абе шо бидна со хави мартинез
Играчиште беше пред повредата сега едвај игра кај пеп
Во филозофијата не му одговара или неможи да фати ритам со повреди?

Абе шо бидна со хави мартинез
Играчиште беше пред повредата сега едвај игра кај пеп
Во филозофијата не му одговара или неможи да фати ритам со повреди?
Сите работи што ги наброја. Ем е повреден, ем кога не е или ќе го игра одбрана или на клупа.
Кога келавиот ќе си замине јуни се надевам Хави ќе остане.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom