Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Јас го немам гледано ниеднаш,ама штом Замер и Пеп му фрлиле око,можда ќе го биде.Ако иде прво на позајмица,одличен дил.
Видал многу го фалеше,па иде по негова препорака најверојатно.

#Gds :Coman to Bayern 2-3m loan & 25m with obligation to be bought.
Coman will join Bayern on a season-long loan with a buy-option for a total of €29m. [Via @romeoagresti]
According to Di Marzio, Bayern will pay €3m to sign Coman on a season-long loan + €25m if they decide to buy him.

According to Sky, Bayern will pay €8m not €3m to sign Coman on loan. They will have an option to buy him for €20m.

Овој повеќе ми изгледа како замена за Левандовски.Јуве во двата натпревари оваа сезона го играле во нападот.Јас сум задоволен што има појачање и за нападот,бидејќи Лева сам нема шанса да постигне.(y)

Иако пишува дека е лево крило,но тешко да се избори за место на левата крилната позиција ако продложи Даглас во исто темпо.Но секако,одлично е што може да покрива две доста важни позиции.Може за ова се одлучија откако видоа дека Рибери ни блиску не е до враќање на терените.

Како што реков,одличен дил средил Замер.Има 19 години и не се залетаа одма со јак кеш,него прво да му ја видат силата.Дечкото има импресивна кариера.ПСЖ,Јуве и сега Баерн а има 19 години.:cool:

According to Sky, Bayern will pay €8m not €3m to sign Coman on loan. They will have an option to buy him for €20m.

Сеедно, нека го биде само, а ќе добие шанса гарант, таман и Дуглас Коста е подобар по десната страна.

Лошо за Геце, ми мириса на разделба наредна година.

Инаку Дуглас ќе го викаме, не Даглас. Така изјавил тој кога го прашале за името. :D

Овој повеќе ми изгледа како замена за Левандовски.Јуве во двата натпревари оваа сезона го играле во нападот.Јас сум задоволен што има појачање и за нападот,бидејќи Лева сам нема шанса да постигне.(y)

Иако пишува дека е лево крило,но тешко да се избори за место на левата крилната позиција ако продложи Даглас во исто темпо.Но секако,одлично е што може да покрива две доста важни позиции.Може за ова се одлучија откако видоа дека Рибери ни блиску не е до враќање на терените.

Како што реков,одличен дил средил Замер.Има 19 години и не се залетаа одма со јак кеш,него прво да му ја видат силата.Дечкото има импресивна кариера.ПСЖ,Јуве и сега Баерн а има 19 години.:cool:
Лоша завршница и шут има за замена за Лева ма да во право си 19 е допрва е времето за него. Не ме сваќајте погрешно детето има талент голем но мислам јас дека не е за во Серија А исто како Анри што не беше за во Серија А во тоа време.

Лоша завршница и шут има за замена за Лева ма да во право си 19 е допрва е времето за него. Не ме сваќајте погрешно детето има талент голем но мислам јас дека не е за во Серија А исто како Анри што не беше за во Серија А во тоа време.
Пеп форсира напаѓачи кои знаат да играат со топка,така да него не му треба некој саглам шпиц.Еве и Левандовски нон стоп се враќа поназад(го малтретира за џабе:jajce:),а не класичен шпиц како што се италијанските напаѓачи или пример Клозе,Гомез итн.Финишер е Милер,другите трчаат напред назад.:kruna:

Што повеќе играчи од средината,тоа подобро за него.:pijanco:

Не е за кај вас зашто не играте со вистински офанзивни крила како ние што играме. Кај вас и нема такви играчи. Против Удине гледав дека како втор напаѓач го игравте со Манџукиќ. Кај нас има голема шанса да го биде зашто му одговара и формацијата и играта, а и може секој ден да учи од играчи како Робен и Дуглас.

Javi Martínez and Julian Green travelled to Marseille yesterday to represent FC Bayern München at the adidas Football‪#‎BeTheDifference‬ World Final.

11899907_918989044838837_8053507814491377683_n.jpg

16499_918989034838838_2680515072383583004_n.jpg

11220139_918989018172173_2113437424910973290_n.jpg

11898556_918989028172172_4914591702355376632_n.jpg

Не е за кај вас зашто не играте со вистински офанзивни крила како ние што играме. Кај вас и нема такви играчи. Против Удине гледав дека како втор напаѓач го игравте со Манџукиќ. Кај нас има голема шанса да го биде зашто му одговара и формацијата и играта, а и може секој ден да учи од играчи како Робен и Дуглас.
Не е дo прoфилoт нa игрaчи мoжиме 4231 дa игрaме лигaтa му е прoблем сигурнo виде джтoгaш декa прoтив тљкoв бункер и тесен прoстoр е oчaен. Не декa немa тaѓент игрaчиште мижи дa биди aмa не вo Серијa А зaсегa. Oдличен игрaч мoжи дa биди зa вaс и искренo му пoсaквaм се нaјубo oбaтa тимa би биле ќaр:)

Sent from my LG-MAGNA

Добар трансфер,и добар бизнис...Како и да искочи на крај нема многу да изгубиме а може многу да добиеме ако детево се покаже ѕвер.

Добро е што веќе сериозно и со време обезбедуваат алтернативи за Робен и Рибери.

Доста добро сме обезбедени во офанзивата,нешто што ни беше страшен проблем лани.

Ептен сум задоволен од трансфер пазарот.

Се шушка и за Лапорте да му лупнат кеш за клаузулата. Ако Данте напушти 90% го зиаме. Страшен играч, а само 21 година.

Друга беше работата со Анри тогаш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom