Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
40 mil grabez sea mu e majkata juve da go prodadat ima 28 godi za godina ke vredi pola se nadevam ne e tocno ova go prodavame schweini koj e legenda i se toa i e samo 2 god postar od vidal koj imase baska nekoi problemi so kolenoto za da go zeeme nego za duplo poveke od los u polos poteg.

Vidal za Schweini:
- ke se stavat 40m EUR
+ zboruva Spanski (+++)[DOUBLEPOST=1437081867][/DOUBLEPOST]Imalo i vreminja koga igraci koi ne dosle vo Baern a Baern imal interes, nikojpat ne im bese prosteno, na primer Diego. Ama ete i toa se menuva, mnogu se menuva momentalno vo Baern. Ok, znam, Videl ne dojde poradi Leverkusen, ok.

Абе Лаудиса и ЏДМ и SKY тврдат пособено овај другиов кој е во ранк на ЏДМ вели дека прицкаме за Гетце а и тој сакал да си оди. Има нешто низ германските медиуми?

Абе Лаудиса и ЏДМ и SKY тврдат пособено овај другиов кој е во ранк на ЏДМ вели дека прицкаме за Гетце а и тој сакал да си оди. Има нешто низ германските медиуми?

Oti da ne? Ima uste 2 godini dogovor i sega moze da se napravi para plus ima uste odlicna reputacija. Sepak vo Baern ne pokaza bas nesto i ocigledno ne e igrac na Pep. Ako Götze e na pazar i drugi klubovi ke se interesiraat ama mislam deka pred nekoje vreme jasno kaza deka ke ostane vo Baern, sekako deka kaj nego toa nisto ne znaci.

Vidal za Schweini:
- ke se stavat 40m EUR
+ zboruva Spanski (+++)[DOUBLEPOST=1437081867][/DOUBLEPOST]Imalo i vreminja koga igraci koi ne dosle vo Baern a Baern imal interes, nikojpat ne im bese prosteno, na primer Diego. Ama ete i toa se menuva, mnogu se menuva momentalno vo Baern. Ok, znam, Videl ne dojde poradi Leverkusen, ok.
Игорче брат дај жити се у кој век живееш.....

Не им било простено што не дошле у Баерн [emoji12] [emoji12]
Па ние може пример и Хазард сме го побарале порано да дојде па не сакал и сеа хипотетички утре да има можност да го зееме ќе речеме-не дечко, неможе ти кај нас побарај прво прошка па после [emoji23] [emoji23]

Малку реален биди...Светска класа мидфилдер е,нема еден реален разлог да не го земеш.

Суарез чоек угриза на СВЕТСКО па глеј каква сезона имаше Барса.

За швајни сто пати ти е кажано ама ти не разбираш такада ок.
И еве ти го Швајни......

bd36ff327d645dd0868ddea3554d08ce.jpg

Последно уредено:
И еве ти го Швајни......

bd36ff327d645dd0868ddea3554d08ce.jpg
Беше кажано ова во врска со популарноста ако добро разбрав али не му требаше ова. Како и да е веќе си отиде , а заминувањето на некој шо ни беше идол и што го гледавме како иден човек во управа боли.

Ме загрижува што се форсираат цигани за сметка на германци. Не е ова хитлерски глупости, ама и Гетце ако го продадат после една сезона заради тоа што не бил желба на шпионот нек се ебат во газ.

Rumenige 2011: "Ne se kajam sto Arturo Vidal ne dojde. Vakvi igraci ne sakam da imam vo Baern Minhen".

http://www.focus.de/sport/fussball/...nigge-sogar-sein-eigenes-wort_id_4821414.html

Zatoa malce cudno e, ne deka Vidal ne e dobar igrac. ;)
Да со тоа што у меѓувреме сфатија дека од фини и васпитани педерчиња ко Крос кои се влечат по терен ако не постираат нешо на инста нема леб.....

Во Баерн последниве 2 сезони најмногу фали жарот од 2013,таа алчност за победа...клапнаа поготово германските играчи после светското и триплетето со исклучок на Милер Ноер Алаба и слично..

Па ќе повторам,Суарез гризна чоек на светско па на крај на сезона славеше триплете...Светска класа е светска класа.

Беше кажано ова во врска со популарноста ако добро разбрав али не му требаше ова. Како и да е веќе си отиде , а заминувањето на некој шо ни беше идол и што го гледавме како иден човек во управа боли.

Ме загрижува што се форсираат цигани за сметка на германци. Не е ова хитлерски глупости, ама и Гетце ако го продадат после една сезона заради тоа што не бил желба на шпионот нек се ебат во газ.
Ич не ми се свиѓа изјавава мора да признаам...може е последица на лош англиски...Ако е стварно мислено вака сум разочаран.

Ме загрижува што се форсираат цигани за сметка на германци.

Кажи еден германец што е приближно на нивото на Видал. ЕДЕН.
И до кога со овие расистички постови бе ало, цигани мигани. И Салас ли беше циган? :facepalm:

Геце ако игра и оваа сезона како претходните две и те како ќе си оди. Без разлика кој е тренер.[DOUBLEPOST=1437132375][/DOUBLEPOST]
Rumenige 2011: "Ne se kajam sto Arturo Vidal ne dojde. Vakvi igraci ne sakam da imam vo Baern Minhen".

http://www.focus.de/sport/fussball/...nigge-sogar-sein-eigenes-wort_id_4821414.html

Zatoa malce cudno e, ne deka Vidal ne e dobar igrac. ;)

Aко толку се секираш за Баерн (а појма немаш најискрено), да ти кажам дека Румениге имаше изјава во која рече дека Решке му кажал дека Баер ја заебале работата (ваљда преку Видал).

http://sportbild.bild.de/bundesliga...vidael-deal-2011-wirklich-41828910.sport.html

Ќе ти кажам уште еднаш - гледај оваа година да не ве тртат кој стигне, остај го Ули, Видал, Јанко, Петко.

Последно уредено:
Факт е дека Румениге тогаш директно го нападна Видал сеа малце мења муабет да не испадне ете ау. Али тогаш очигледно дека беа излажани од Видал кој им кажал лично дека 100% доаѓа во Баерн затоа и Баерн беа толку сигурни тогаш искачаше Хенес со изјава се сеќавам 10 мил ни цент повеќе нема да дадеме за Видал пошто беа сигурни ако не дојде таа година ќе дојде наредната без пари. А Voller изјави тогаш дека немаше шанси да го даде во БЛ освен ако не е далеку поголема понудата требаше баерн 15 мил да понуди али ете беа сигурни дека ќе дојде пошто им ветил и нејќеа да мрднат од 10 нагоре

Сепак виде не виде Видал дека нема да го дадат во Баерн и кога се убаци Јуве го дадоа таму исто за 10 мил и тоа на некои 3,4 рати(само да не го дадат на Баерн кој даваа 10 у кеш)

Лапај си го Видал за 40....Знаат да преговараат и тоа е тоа.У Сити би отишол за 60 рака сечам...
Сити што има едни адути во ракавите за преговори, што да ти речам. Во ЛШ се подредени, во ПЛ треба да кикснат Челзи/Јунајтед за да се догребат до титула и само парите им остануваат на крај. :)
Али стварно убава цена е. Земено во обзир и хајпот за цените кој што се спомнуваа последнава година цената е одлична.
Ич не ми се свиѓа изјавава мора да признаам...може е последица на лош англиски...Ако е стварно мислено вака сум разочаран.
Е што, зарем не е точно? :D

Сити што има едни адути во ракавите за преговори, што да ти речам. Во ЛШ се подредени, во ПЛ треба да кикснат Челзи/Јунајтед за да се догребат до титула и само парите им остануваат на крај. :)
Али стварно убава цена е. Земено во обзир и хајпот за цените кој што се спомнуваа последнава година цената е одлична.

Е што, зарем не е точно? :D
Таква изјава мене лично не ми е ок,не ја очекував од Швајни...Дадена е во контекст на популарноста и маркетингот што е точно али фудбалски сме последниве 3,4 години над вас во Европа и тоа е факт.Можел малку подипломатски тоа да го каже вака лошо звучи ко да лиже гз а нема потреба од тоа.

Таква изјава мене лично не ми е ок,не ја очекував од Швајни...Дадена е во контекст на популарноста и маркетингот што е точно али фудбалски сме последниве 3,4 години над вас во Европа и тоа е факт.Можел малку подипломатски тоа да го каже вака лошо звучи ко да лиже гз а нема потреба од тоа.
Се сложувам, не е океј да даде таква изјава играч кој што бил толку време дел од клубот, можеше да го избегне прашањето ама од друга страна ако сака да ги придобие фановите не можеш да му замериш.
А што се однесува за големина на клуб никогаш не сум ги делел по години или сезони клубовите. Нормално е да има периоди некои да бидат во резултатски кризи други да се во топ форма. Тоа е дел од фудбалот. Битна е историјата, структурата, моќта што го носи името како и вредноста на самиот клуб. Што фајде ако последнава деценија Челзи има далеку подобри резултати од Арсенал и Ливерпул. Тие уште се поголеми клубови од Челзи и ден денес.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom