Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Гоце го давате или не? ради шпекулациите прашувам не за друго....[DOUBLEPOST=1437323926][/DOUBLEPOST]
Видов 2-3 мислења, едното беше и од тебе, биди искрен.. сеа ме мрзи да го барам.
Иначе ја не реков дека само ради годините, туку покрај коленото ги спомнувате и годините.
криво ти е што од Видал, Погба и к*рот, ќе го лапнете третото ...

Последно уредено:
Гоце го давате или не? ради шпекулациите прашувам не за друго....[DOUBLEPOST=1437323926][/DOUBLEPOST]
Најверојатно не....

Најверојатно не....
Сега имаше Гвардиола интервју вели дека се е до клубот и играчот, му ги првртиле зборовите новинарите со првото интервју. Како и да е и Дракслер не е воопшто лоша опција.

Сега имаше Гвардиола интервју вели дека се е до клубот и играчот, му ги првртиле зборовите новинарите со првото интервју. Како и да е и Дракслер не е воопшто лоша опција.
Дракслер ако стварно сте заинтересирани лесно ќе го земете,и ја би го советувал да смени средина плус ќе игра како АМЦ кај што е многу подобар по мене него ли како крило....

Дракслер ако стварно сте заинтересирани лесно ќе го земете,и ја би го советувал да смени средина плус ќе игра како АМЦ кај што е многу подобар по мене него ли како крило....
Па цело време преговараме денес имало голем напредок, додека Гетце сеуште се мислел дали да остани уште една сезона кај вас.

Тrek Khatib ‏@ADP1113 11m11 minutes ago
Juve-Schalke: more contact today for Draxler. Loan with obligation to buy is unlikely, moving towards an outright purchase (@romeoagresti).

Khaled Al Nouss ‏@KhaledAlNouss 5m5 minutes ago
New contacts today between Juventus & Schalke for Draxler, who can leave the German club for €25m. [Via @romeoagresti]

Ромео важи за еден од најверните извори кога станува збор за вести за Јуве и само за Јуве пишува, никнејм му е Curva =)

Ne veruvam deka salke ke go dade draxler pod odkupnata klauzula a i nejasno e dali ke krene ko porano iako nesomneno ima talent

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

А вие шо лапнавте у финале? :pipi:

Školski prijatelj Maria Gotzea je nedavno objavio odgovore koje je Mario upisivao u " prijateljsku knjigu " kada je imao 10 godina !!
Moj idol: Giovane Elber
Omiljeni klub: Bayern Munchen
Najmrži klub: BvB
Igrač kojeg najviše mrzim: Jens Lehmann
Zivotni cilj: Bundesliga

11214293_1080433248650864_7804812424489265564_n.jpg

Огромен потенцијал,беше пола сезона на позајмица во Аугсбург,топ се покажа и сеа се врати и нема да оди никаде пошто со заминувањето на Швајни и враќањето на Лам на бековската позиција се отвара простор за него и ќе игра сезонава....Многу се очекува од него.
Дали тоа конечно на Пеп му дојде памет и ќе го игра Лам на позицијата кај што е најдобар на свет?

Дали тоа конечно на Пеп му дојде памет и ќе го игра Лам на позицијата кај што е најдобар на свет?
На првите припремни играше десен бек,и сите најави до сеа се дека ќе игра десен бек....Со носењето на Видал и враќањето на Мартинез нема никаква потреба од Лам како ДМ.

се шпекулира дека ќе има распродажба на фудбалери, томас ќе сте го давале во јунајтед :motorce:
[emoji23] [emoji23]

Бидете среќни со Педро....нека не ве лаже Ван Гал,може евентуално Хунтелар да го земете.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom