Божино
4815162342
Готово е, со здравје да си го служите. А ќе си беше играч шо одбранил Лига на Шампиони, али јебига. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Со донасање на 33 годишен шпански циган не гледам некое решение на проблемите. Роде зашто го донесоа ? И зашто мора да е Чаби Алонзо, 33 години и залез на кариера , а со тие пари ете за договор на Крос. Уствари најмногу ме нервира што шпански циган. Келавиот само шпанци сака уште фали и Торес да го прибереме.
Готово е, со здравје да си го служите. А ќе си беше играч шо одбранил Лига на Шампиони, али јебига.![]()
Јас сум уште во шок, поголем отколку за Ди Марија. Фактички столбот од ланската средина (Чаби+Ди Марија) си го дадовме. Уште 2 години одлични партии ќе пружи сигурно, а друга причина освен offload на платата која ја земаше во Реал не гледам, нема шо да кажувам дали вреди или не, неговото портфолио од Ливерпул и Реал само зборува за себе.![]()
Iskreno ne go razbiram ovoj transferperiod, nekako mi izgleda bez veza.
Benatia e dobar sekako, no seuste bez nekoe golemo iskustvo. Toa ne mora nisto da znaci, no dadenite pari (30m plus 8m plata bruto godisno) i ne se malce. Mi lici malce na panicen transfer posto nemase da ide igracot da ne se povredese Martinez. Posle toa slucajot so Alonso. Toj minimum ke zema 10m EUR bruto plata i ke stane igrac so dvocifrena plata, toa na Kroos ne mu go dadoa. E sega go dadoa 24-godisniot i aktuelen svetski sampion Kroos (igrac, koj Pep mnogu go cenese a i sakase da ostane) posto ne sakale da mu dadat plata kolku sto saka a go zemaat 32-godisniot ex-sampion Alonso koj e vo esenta na svojata kariera. Eden Spanec plus vo Baern, eden Germanec pomalce. Osven parite ne gledam nikakvo pokacuvajne na kvalitetot so ovaa indirektna zamena.
Ако се сеќаваш Хејнкес го донесе Мартинез + го бараше Иско + го бараше и Видал. Така да трендот за шпански (латински) играчи не е само од Пеп. Плус факт е дека во последниве години шпанците доминираат, така да хејтот кон шпанците не го сфаќам. Подобро да се купуваат квалитетни шпанци, отколку талентирани Јужно американци (Брено, Соса), а и подобро отколку ботови-други нации (Прањич, Брафхајд). Видовме што носи еден шпанец (Мартинез), дај Боже и овие да се покажат како него. Ама уопште не ти го сфаќам хејтот.
Порано не идеа ради тоа што не ја сметаа атрактивна Бундес, сега идат заради Пеп, а и заради репутацијата на Баерн на европско ниво последниве години.
Тој Чави Алонсо е светски, европски, како и 2 пати има освоено ЛШ. Има уште добри 2 години фудбал во него и е сигурно 5 нивоа над еден Роде, а и плус има да учат од него. Не ти го сфаќам хејтот уопште и ти е неоснован.[DOUBLEPOST=1409219553][/DOUBLEPOST]
Кажи му на Jaqen H'ghar дали вреди или не...
Глупости трескаш. Никаква замена за Крос не е, туку за Мартинез!!!!!
И не е екс-шампион, туку моментален европски и ЛШ. Плус договор на 2 години, не на 4-5 така да исто му доаѓа дали поголема плата со помал договор или поголем договор со помала плата.
И не прај рачуница со парите, гледај да не ви го лапнат Ројс.
Koga kaza deka Goetze zema 12m prestanav na citam i ne obrnuvam vnimanie. Kroos e picence u golemi natprevari, Alonso e golem igrac.
End of story.
Alooo Goetze ne zema povekje od 8 bruto, isto i Miller. A za investicija u idninata imame polno igraci. Gaudinho i Hojberg, Green. I drugite se mladi. Ova e cisto od kratkorocen uspeh, bi trebalo da go sfatis toa. I dosta so Bayern hejtot.Kauzalnost e toa. So Götze pocna preku Müller koj zema nad 10m EUR pa do Kroos komu ne mudale do Alonso koj zema 10m. Logikata na toa da ne mu dadat na Kroos dvocifrena plata samo vo Minhen ja znaat. Daleku od los igra e Alonso no ne e investicija vo idninata.
Alooo Goetze ne zema povekje od 8 bruto, isto i Miller. A za investicija u idninata imame polno igraci. Gaudinho i Hojberg, Green. I drugite se mladi. Ova e cisto od kratkorocen uspeh, bi trebalo da go sfatis toa. I dosta so Bayern hejtot.
Kakov transfer period!
Ne hejtam samo si prajme muabet. A ako veruvas deka Müller i Götze uste zemaat 8m EUR bruto togas ok, tvoe mislejne. Site mediumi blisku do Baern za Götze vikaat 12 a Müller barem 10.