Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ovoj agentov ne se odlepi od nego na site sliki go ima. Kojznae kolku ima lapnato da go donese kaj nas. Nedaj boze da si imame so nego rabota pak. :-P

http://www.transfermarkt.de/gm-foot/beraterfirma/berater/2580

Очигледно дека Бенатиа му е Топ 1 клиент, другиве се meh[DOUBLEPOST=1409167159][/DOUBLEPOST]
10370799_10152620651219720_2407995252389794653_n.jpg

Последно уредено:
Иде Алонсо!!!

Топ ќе ни дојде у моменталнава ситуација...Можда и идеална опција...Искуство невидено,плус нема да мора да игра секоја утакмица,ќе има простор и за Роде на пример,такада 10ка!!

За квалитетите да не збориме.Мада под пресинг не ми е најсигурен,знае да губи топка.

Odlichna opcija, 2 godini dogovor taman dodeka sozreat Hojberg i Gaudinho. Barem Lahm nema da igra u sredina.

Едино само глеам добро со Алонсо ако Лам се врати десно ако извадат Лам,Алонсо средина срање живо.

Се збори за позајмица од 2 години, да му се плаќа 5м чисти од сезона. Steal e ова.

Плус, Лам се враќа на десно, а и со оглед на годините на Алонсо ќе има простор за утакмици и за Роде/Хојбјерг/Гаудино

confused-o.gif

Се враќам од свирка во 5 сабалје, полу заспан, отворам фан клубов чисто онака да видам шо има старо ново, и факинг Чаби Алонсо од ведро небо. :confused:

Iskreno ne go razbiram ovoj transferperiod, nekako mi izgleda bez veza.

Benatia e dobar sekako, no seuste bez nekoe golemo iskustvo. Toa ne mora nisto da znaci, no dadenite pari (30m plus 8m plata bruto godisno) i ne se malce. Mi lici malce na panicen transfer posto nemase da ide igracot da ne se povredese Martinez. Posle toa slucajot so Alonso. Toj minimum ke zema 10m EUR bruto plata i ke stane igrac so dvocifrena plata, toa na Kroos ne mu go dadoa. E sega go dadoa 24-godisniot i aktuelen svetski sampion Kroos (igrac, koj Pep mnogu go cenese a i sakase da ostane) posto ne sakale da mu dadat plata kolku sto saka a go zemaat 32-godisniot ex-sampion Alonso koj e vo esenta na svojata kariera. Eden Spanec plus vo Baern, eden Germanec pomalce. Osven parite ne gledam nikakvo pokacuvajne na kvalitetot so ovaa indirektna zamena.

Со донасање на 33 годишен шпански циган не гледам некое решение на проблемите. Роде зашто го донесоа ? И зашто мора да е Чаби Алонзо, 33 години и залез на кариера , а со тие пари ете за договор на Крос. Уствари најмногу ме нервира што шпански циган. Келавиот само шпанци сака уште фали и Торес да го прибереме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom