Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ама не разбирате вие, Рафиња да не се повредеше тој ќе играше наместо Боа во одбраната со Мартинез и Алаба. Боатенг играше принудно бидејќи веќе немаше кој, а не дека е спремен по 5 дена тренинг.

Веќе не зборувам на таа тема, само после неколку месеци да не ги величите само играчите тогаш, да кажете два три збора добри и за Пеп.

Одам викендот за Германија, па здравје во план сум на 27-ми септември (6-то коло) да одам да ги гледам кога ќе гостуваат во Келн, едвај чекам :vozbud:

Нема да е лесно за Пеп....Многу проблеми,премногу,а и сам додатно си ја компликува работата со тактиките ко вчера,кај што е апла очигледно дека играчите не се комотни тоа да го играат...Неможеш да ја држиш средината со средношколец ко Гаудино против Дортмунд.

Реално доста неспремни ќе ја стартуваме сезоната во Бундес,мора да бара Пеп решение,не за џабе зима 17 милиони.....Ќе дадам поголем коментар нареден петок!

Zasiteni vi se igracite veke, sve osvoile. Nisto cudno i vo ligata da ne igraat sekojpat so 100%. Toa lani i prelani vi bea edni od golemite atributi, igracite da se zedni za tituli.

6 месеци аут за Мартинез......Уште од старт срање сезонава,од омилените играчи ми е..

Е тек сеа сме наебале.

Splash the cash Rummenige!!

Не мора, ќе го стави Роде централен дефанзивец, а може и Хојбјерг да се проба таму. На крај краева, против пониски екипи може и Лам.

/sarcasm

После повредава на Мартинез најверојатно пак ќе се активираат на трансфер пазарот! Фала курцу...

Сами Кедира бил опција...Искрено незнам дали е попаметни да се земе мидфилдер или централен.

Али знаејќи го Гвардиола,подобро мидфилдер,Швајни е аут,Тиаго е аут и без припреми,такада ни треба некој што од старт ќе може да помогне...

Видал е топ опција.

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_936124.html

После повредава на Мартинез најверојатно пак ќе се активираат на трансфер пазарот! Фала курцу...

Сами Кедира бил опција...Искрено незнам дали е попаметни да се земе мидфилдер или централен.

Али знаејќи го Гвардиола,подобро мидфилдер,Швајни е аут,Тиаго е аут и без припреми,такада ни треба некој што од старт ќе може да помогне...

Видал е топ опција.

http://www.sport1.de/de/fussball/fussball_bundesliga/artikel_936124.html

Видал , да , тој е топ опција но после 6 месеци кога ке се вратат и Мартинез и Швајни и Алкантара што праиме тогаш ? Некој ќе треба на клупа .

Па ќе се вратат да, а до тогаш? Ти или Гаудино ќе играте?

Видал , да , тој е топ опција но после 6 месеци кога ке се вратат и Мартинез и Швајни и Алкантара што праиме тогаш ? Некој ќе треба на клупа .

Боље Швајни или Тиаго на клупа,него ли Гаудино на терен....

Дај боже сите да се фит,лесна работа ќе биде тогаш...Проблемот е што нема да се деси тоа...Дур се врати Мартинез и Швајни и Тиаго уште по 2 пати ќе се повредат...Едноставно немаме среќа со повредиве,плус светското додатно ги комплицира работите околу фитнесот на играчите..

Такада подобро е сега да се реагира,после ќе биде касно...Зимскиот преоден рок исто не е добра опција,пошто тогаш уште потешко се купуваат добри играчи.

На трансфермаркт има еден навивач на Барса кој демек имал блиски пријатели во бордот на Барса и пиша демек Баерн веќе се договориле за трансфер на Сонг и дека наредната недела се ќе било официјално некаде околу 8 милиона

Да се надеваме дека ова врска нема уште Сонг фали да игра централен бек или ДМ поим си нема ни таму ни таму.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom