Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
По се изглеа сигурно е дека ќе се зема играч
Reschke: "It's obvious that we have to done something."

плус сеа Пеп само што изјави на пресот дека ќе зе зема играч изглеа, дека на левата страна централно можеле да играат Данте,Бадштубер и Алаба што значи фали централен бек со десна нога

"Wir brauchen einen neuen Spieler"

Еве го и Пеп....Има уште 2 недели такада ќе биде интересно.[DOUBLEPOST=1408186380][/DOUBLEPOST]Ајдеееее пукајте ги милионите....:sneaky:

Од една страна среќен сум што ќе купуваат,од друга страна живо ме интересира што ќе најдат...:unsure:[DOUBLEPOST=1408187822][/DOUBLEPOST]Ај овој Бенатиа цело лето препука да дојде,нека го земат сеа,не е интересно више...:D

Сега само за нас ќе се пише штом потврдија дека ќе има засилување.

"We certainly need a new player. We still have 15 days and will make a move".

"We're looking for a young player".

"He must be tall, preferably 1.95 meters, fast, strong in the air, good with both feet and flexible".

Плус рекол дека бара right-footed дефанзивец,такада тие карактеристики отприлика го прават списокот на можни засилувања.

Годин е реална опција,али после продажбите на Коста и Фелипе Луис незнам дали ќе сакаат да го дадат Годин,плус кнап е со време за да најдат замена.

Варан е добра опција,али и скапа претпоставувам.

Бенатиа е реална опција исто.....

Последно уредено:
"We certainly need a new player. We still have 15 days and will make a move".

"We're looking for a young player".

"He must be tall, preferably 1.95 meters, fast, strong in the air, good with both feet and flexible".

Плус рекол дека бара right-footed дефанзивец,такада тие карактеристики отприлика го прават списокот на можни засилувања.

Годин е реална опција,али после продажбите на Коста и Фелипе Луис незнам дали ќе сакаат да го дадат Годин,плус кнап е со време за да најдат замена.

Варан е добра опција,али и скапа претпоставувам.

Бенатиа е реална опција исто.....

Бенатија е најскап од сите овие, тешко дека Сабатини ќе ви го даде за помалце од 50 милиони.

Бенатија е најскап од сите овие, тешко дека Сабатини ќе ви го даде за помалце од 50 милиони.

Се испозанесоа малце околу цената,ама не се они криви,таков е пазарот и сакаат да извлечат максимум...

50 милиони се премногу и не се исплати мислам...А и Баерн поише од 40 нема шанси да даде,дури и толку тешко.

Се испозанесоа малце околу цената,ама не се они криви,таков е пазарот и сакаат да извлечат максимум...

50 милиони се премногу и не се исплати мислам...А и Баерн поише од 40 нема шанси да даде,дури и толку тешко.
Епа тоа е, им се може и се курчат, не се принудени да го продаваат и јеби га.

А и Пеп се фолира, мислам дека ќе бара некој играч од типот на Маскерано, Сонг и слични на нив, што знаат да играат и ДМФ, баш као Мартинез. Почна да си ја имплементира 3-4-3 од Барса, џабе се лажевте дека нема.
Криво ми е само за Алаба што ќе го игра штопер му ебам тоа.

А шо се акаат медиумиве од земја со Видал не знам.

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom