Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ако ова е точно што читав по немачки медиуми за Хојберг или Роде да бидат десен бек наместо Лам и покрај се... нека си оди ќелавицата, немам што повеќе да додадам. Точно дека Хојбјерг играше и лани десен бек и тоа финалето во Купот мислам, ама не не не, не бива така

Ќе видиме,да не избрзуваме со заклучоците,мене многу ми се допадна играта у финалето со Дортмунд,со тоа што беше осакатен тој состав играчки,али пак добро излезе...

Пепот рече дека кога ќе бидат комплетни планира со 4ца у одбрана,али сооглед на моменталнава ситуација у среда ќе идеме со тактиката од купот...

Rafinha,Thiago,Ribery pa i Basti ...Realno e da se ocekuva nov igrac.:)

Нема шанси нов играч да дојде. Си имаме играчи.[DOUBLEPOST=1407800876][/DOUBLEPOST]
Тиаго ќе паузира најмалку 2 месеца уште, не биле задоволни од лечењето на повредата од страна на неговиот личен доктор

http://www.tz.de/sport/fc-bayern/bayern-muenchen-thiago-faellt-zwei-monate-laenger-aus-3772222.htm

Untitled.jpg

Уф ми олекна. Супер :vozbud:

Последно уредено:
Овој докторов изгледа како да е 55 маму му. Нека го поживее Господ уште многу, мислам дека коа ќе се пензионира 10 играча нема да го заменат (во смисла значење за клубот)

Лани кога слушнав дек има над 70 години не ми се веруваше. Како што пиша Стеалт максимум и ја би му дал 55. Мајке му шо шампон користи има повеќе коса од мене :pos:

Тактикава :tapp:[DOUBLEPOST=1407947591][/DOUBLEPOST]Мартинез се повреди!:mad::confused:

Последно уредено:
еј како се изнервирав значи само да не е нешто сериозно со Мартинез али изглеаше ко да е многу сериозна работава. И овој Пеп ништо не учи си тера пак истото морал Ноер секое изведување да подава тука до корнер знаменце лево или десно сите можни топки така ни ги земаа и сите шанси од ништо така ни ги направија исти курац ко лани

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom