Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Па изјавата на Пеп за Лам сите ја знаеме, али се разочарав малце кога прочитав дека слично мисли и за Маскерано :facepalm:

Ќе извини за Маскерано,Лам фудбал има измислено за него...Тоа и Маскерано прашај го ќе ти каже.

Kroos izjavil deka nema nikakov dogovor so galaktickite budali,nitu ke ima nekakov dogovor dodeka trae svetskoto prvenstvo.Sakal potpolno da se koncentrira na reprezentativnite natprevari.

Ova znaci deka spekulaciite moze da prodolzat se dodeka ne se oficijalizira negovata sudbina.

Е сега да се случи ситуација пример да не отиде во Реал, туку во некој друг клуб... еве не викам да остане, тогаш MARCA ќе биде на ниво со нашиве обични спортски фејсбук страници. Го облекле тие веќе во дрес, а и смешно изгледа сликата, не е добро направена.

Абе и Бекам беше со дрес на Барса, не се чудете за шпанските медиуми

Марка знае да згреши,ама чим објави сума на пари за трансфер,чим објави плата на играч и колку години..сметајте ја работата завршена...
Можете слободно да пцуете по човекот :D

Иначе,сакав да прашам,колку му е моменталната плата на Крос сега?

Манџо најверојатно потпишал со Атл. Мадрид. Со среќа царе, одлична екипа и тренер!

Мене Дени вчера ми се смееше во лице дека по Тиаго лани ни земале уште еден плејмејкер пред нос. Манџо + 30милиони била понудата која Јуве ви ја прифатил. :ROFLMAO:

Крст има кај мене Крос ако отиде у Реал.....крај.

Ехе, а лани се чудеше зошто некои фанови на Реал го замразија Озил кога си замина и викаше не е фер тоа. :)

Е сега да се случи ситуација пример да не отиде во Реал, туку во некој друг клуб... еве не викам да остане, тогаш MARCA ќе биде на ниво со нашиве обични спортски фејсбук страници. Го облекле тие веќе во дрес, а и смешно изгледа сликата, не е добро направена.

Ни прв ни последен пат.

g0609.jpg

:D

Ехе, а лани се чудеше зошто некои фанови на Реал го замразија Озил кога си замина и викаше не е фер тоа. :)

Ни прв ни последен пат.

g0609.jpg

:D

А кај отиде Озил лани...?

Не отиде кај директен конкурент и ривал за ЛШ дефинитивно.

А Крос повеќе ме нервира од други причини,не толку што ќе иде у Реал,али тие ќе ги наведам кога ќе биде официјално.

А Крос повеќе ме нервира од други причини,не толку што ќе иде у Реал,али тие ќе ги наведам кога ќе биде официјално.

Пиши ги и за мене, знаеш дека истото го мислиме (y)

Море добро е ако биде соопштение, да не биде некоја мобилна апликација :pos::pos::pos:

Дресов е закон, чекам и официјално да го претстават. А и третиот ако е тој црниот што го имаше на слики, осеќам дека ќе биде многу јак.

Овој бил стварно за никаде

Although he recently rejected rumours he had signed a five-year deal at the Santiago Bernabeu, Kroos has now admitted he has made a decision about his next club.

“I’ve made a decision and can’t say,” Kroos told TZ Munich.

“I read things. It’s not hard to find out. But I’m saying there is nothing done.

Парадокс

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom