Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам јас, пошто јас сум подоцнежен член на форумов можам само да изигравам тужибаба и да кажувам на "учителката", друго ништо.
Добро, барем сите знаеме кој е учителката тука.Не знам јас, пошто јас сум подоцнежен член на форумов можам само да изигравам тужибаба и да кажувам на "учителката", друго ништо.![]()
Уште по изјавата: "Шо сака нека биди, ама не го менувам ников!" се виде кој е најјак и со најголеми ингеренции.
Крст има кај мене Крос ако отиде у Реал.....крај.
Ај си реков да си ќутам дури не официјализираат, оти да не испадне не било вистина и џабе да го навредувам човекот... ама ќе речам. Овој Крос ти бил ПРАВ ѓуптин. Немам друго шо да искоментирам. Нека бега побрзо и нека си е*е мајката. Стојам на ставот од Ченто и јас, крст. И вакви играчи не му требаат на Баерн. 4ао кис.![]()
И Манџо си оди ама за него немам лош збор.
Се согласувам. Манџо цар беше и ќе остане за мене, тоа што карактерно не се согласувале со Пеп си е нивна работа. А Крос бил пиче и ќе остане. Се виде уште со пеналот.Ќе чекам и ја да се официјализира па ќе зборам....
Али само едно ќе кажам...Ако стварно има намера да си оди,бар еднаш нека биде маж и нека каже јавно...Барем малце нека биде поштен.
И Манџо си оди ама за него немам лош збор.