Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп рече дека Тиаго има шанси да биде спремен за финалето со Дортмунд и секако за финалето у ЛШ евентуално...

Он ќе биде огромен boost за екипата! Многу би помогнал во тие финалиња...

Затоа сега вреди со сите сили да влезат против Реал и да се пласираме у финале! И Басти исто изјави дека ќе дадат се од себе и дека се што сакаат е да ја одбранат титулата.

Не знам што работа е со Рибери, ептен слабо игра за негови стандарди

Не знам што работа е со Рибери, ептен слабо игра за негови стандарди

Рибери мора под итно да се оправи...

Ете му прилика против Реал и Роналдо да покаже што знае...Мора поватрено малце,ептен беше флегма против Јунајтед..Он и Робен ќе бидат клучни..

Koи муабети кружеа, дошол Пеп, Робен ќе си одел... Сега му е главен играч, само он се труди нешто да се деси, овие другите можат да кружат до утре

И за Рафиња се зборуваше дека под итно ќе си одел, па сега главна бургија е во тимот. :pos:

Швајни кажал нешто ко: "Момците кои се напред се нашата прва линија во одбраната."
Па ова се виде против Јунајтед. Боатенг стаса од 13-14 метра од противничкиот гол да шутира, а притоа тоа да не биде од корнер. :D

Последно уредено:
Alcantara ima golemi sansi da zaigra protiv Dortmund finale kup isto taka i LS sto e i sigurno deka ke igrame:rolleyes:

Badstuber posle poveke od godina i pol,odrabotil full trening.Mozebi ke dobie 5-10 minuti na posledniot natprevar,za samodoverba.(y)

Uli posle 6 nedeli od presudata,treba da odi vo zatvor.Taka da,ne e se uste.

Абе Ули у затвор,у затвор,па ене го на секоја утакмица на Баерн на стадион....:pos:

Сто посто ја има договорено да признае у замена да може да иде да ги глеа утакмиците на стадион.

Денес ако играат со пун состав сакам да ги прегазиме ко брз воз овие Брауншвајнгер!![DOUBLEPOST=1397907155][/DOUBLEPOST]
3,c=0,h=554.bild.jpg

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Последно уредено:
Mamicata Doofmund ke gi davaat, go vide nekoj sostavot na Pep, covekov obozava eksperimenti. Kojznae kako ke igrame protiv Rejal.

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2

Ja na stream ke ja gledam , na ES2 ke ja davaat Dortmund .[DOUBLEPOST=1397913096][/DOUBLEPOST]
Mamicata Doofmund ke gi davaat, go vide nekoj sostavot na Pep, covekov obozava eksperimenti. Kojznae kako ke igrame protiv Rejal.

Coekot e FENOMEN .... ja mislam da prestaneme da go kritikuvame posto ne zasluzuva .... sigurno povekje gi razbira rabotite od site nas tuka zaedno pa predlagam jezik za zube dodeka ne pomine dvomecot so ReJal . Denes ocekuvam Lahm desen bek da igra .

.......................Редер.............................
Лам......Данте......Боатенг....Хојбјерг
........Мартинез...........Швајни...........
Робен........Гетце.................Рибери
.....................Пизаро........................

Составот за денес!!!

.......................Редер.............................
Лам......Данте......Боатенг....Хојбјерг
........Мартинез...........Швајни...........
Робен........Гетце.................Рибери
.....................Пизаро........................

Составот за денес!!!
Уште таа формација да ја играт :oops:
Од тоа шо глеам Боатенг е лев бек.[DOUBLEPOST=1397914923][/DOUBLEPOST]2-3 топки загуби Рибери со неговото пробување сам себе да се дрибла.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom