Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
igrata nie tapa izgleda i vo sreda ke bide kopia od vcerasnoto elclasico mie ke a drzime topkata a na kontri so Bale i Dimaria ke se obida da busea ,Pep neka mu ga misli tesko ke bide no nisto nee nevozmozno mie nesme Barca:cool:

Ноер оптимистич за ЛШ. (неможев да најдам на англиски)

А шо демек има шанси и да не игра првата? :facepalm: Па нели само претпазливост беше измената да му е.......:mad:

А шо демек има шанси и да не игра првата? :facepalm: Па нели само претпазливост беше измената да му е.......:mad:
izgleda i nasive pocnale de izigravaa ka na vremete Ferguson demek povreden ova ona kai ke go vidis ima da brani ka nikad do sega

Е вака сеа...

1.Ноер мора да игра,такада ми олесна денес коа прочитав дека добра е работата...Што сака нека му напраат али мора да игра.

2.Шпанската федерација им понудила и на Атлетико и на Реал да не играат викендов,па Реал искористиле и нема да играат...Германциве можат малце да видат и настрана како се помагаат клубовите и да направат исто за Баерн али добро...

Сите знаеме колку е немогуче тешко да се стигне до полуфинале ЛШ,и стварно би било штета кога веќе догураа до тука уште во првата сезона со Пеп да не дадат се од себе и да се пласираат во финалето...Двете утакмици по мене ќе се сведат на тоа кој ќе има поголема желба и кој повеќе ќе се жртвува на теренот...На Пеп е сега да го извади најдоброто од нив.

3. Ептен сме биле заинтересирани за AYMERIC LAPORTE,француски баскиец или во превод новиот Лизаразу...Централен дефанзивец може и како лев бек да игра...Имам слушано од претходно за овој,голем талтен викаат дека е и дека ќе биде ѕверка...36 милиони евра има откупна клаузула...КИКЕР вика дека озбилна е работата.Они ако ви текнува први известија за Мартинез..

http://www.bild.de/sport/fussball/guardiola/steht-auf-36-mio-mann-aus-bilbao-35609184.bild.html

Беше претпазливост, ама излезе малку повеќе од тоа. И мене само тоа ме загрижува. За други работи не му ја мислам. Па ова е Баерн бе, што сте се распиздиле. :D

2.Шпанската федерација им понудила и на Атлетико и на Реал да не играат викендов,па Реал искористиле и нема да играат...Германциве можат малце да видат и настрана како

Не знам како УЕФА може да биде за некои мајка, за некои маќеа. Или од Баерн се глупи, па не искористуваат или од федерацијата се глупи, трето нема

Не знам како УЕФА може да биде за некои мајка, за некои маќеа. Или од Баерн се глупи, па не искористуваат или од федерацијата се глупи, трето нема

Па не е ова до УЕФА колку што е до федерациите...Федерациите го прават распоредот на натпреварите,и исто кога треба да се надомести или премести утакмица,ради репрезентативните настапи на пример...

Такада ова иде на душа на германците...Истото беше ако не се лажам и 2010 кога не сакаа да ни преместат некоја утакмица тогаш пред финалето.

Чисто од претпазливост,нема зима за Нојер.

1979635_809202399107285_7044290768710018908_n.jpg

Последно уредено:
Незнам искрено мислам дека после ланската сезонава, сите станаваме малце алчни и нерационални во размислувањата...

Па и после рекордната титула во Бундес и обезбедено финале и полуфинале,у медиуми последниве денови има само критики за последните 2,3 скроз небитни утакмици.

Иксрено е многу незахвално најмногу према Гвардиола,а после тоа и према екипата.Мислам дека заслужија после ланската сезона малце кредит и доверба...Не личат коментарите као да се бориме за пласман у ЛШ...Веќе имаме една титула освоено!!

Дури мислам дека и преку медиумите и фановите се створи оваа фама повеќе отколку што е, и влијае и на екипата.

Еве денес пак Пеп го прашувале околу критиките и последните утакмици...

Germancite se seriozni luge,nema trte mrte kaj niv.E sega ako stvarno go biva Pep ,ne treba da podlegne pod pritisok na zasluzeni kritiki.Mislam i deka mu e losa izjavata koja veli "ako ne im se svigaat moite rezultati,ke im kazam adios i toa e toa".Prv znak deka ne trpi kritiki.

Sammer si dade iskrena izjava denes,pa zatoa ne bi sakal da se narusi nivniot strucen odnos.Pep e temperamenten covek,ne e Majka Tereza definitivno odo_Omirnite da se plasis.:icon_mrgr:

Apetite definitivno se zgolemija posle lanskata sezona,toa barem e jasno kako dva i dva.

No,Jupp mnogu profesionalno ja doigra ligata,sto ne e slucaj so Pep.Toj na eden nacin ja potceni ligata,a se do toa oficijaliziranje odgovorase sosema profesionalno.Duri i premnogu profesionalno.Posle toa se slucuva harikiri.

Od tugi greski ne se uci,od svoi da.Narednata sezona ke znae Pep kaj dosol i so koj si ima rabota.Germanskiot mentalitet e cudo.

Tie dva pati koga Barsa osvoila LS,vo ligata posle oficijaliziranjeto na titulata tie igrale pod prosecno.Sega isto taka.Koincidencija ili ne,ostanuva da vidime.:pipi:

Nikoj ne go kritikuva za dosegasnoto postignuvanje,bidejki ne ni moze.No,za igrata sto ja prikazuvaat momentalno mora da se kritikuva.Znaeme barem Sammer sto pravese lani,da ne se lazeme sega rezultatite se dobri,rezultati se odlicni pa nema potreba od kritika.
Lani gi tolcat 4-0 na Barsa,Sammer izlaga so izjava "Nisto ne e gotovo,potrebna e maksimalna koncentracija bidejki moze da otpadneme".
Postavuvaat rekordi,igraat kako na drogi a toj skoro konstantno izjavuvase mora podobro,mora a i moze da se podobri igrata.

Ednostavno negoviot zbor zlato e vreden,Pep treba da go pocituva a i veruvam deka toa i go pravi.Ne e nekoj si bla bla analiticar.Gleda odblisku sto e,kako e.

Isto lani Basti igrase odlicno no izigra nekoj poslab natprevar i Thon i Netzer izlagaat so izjavi deka slabo igral i ne mozel da bide predvosnik.Posle toa zbudale deckoto,zbudale.

90% od tie sto kritikuvaat bile igraci na Baern,taka da site mislat za dobro,a ne za loso.

Lani Sammer,Jupp i Javi glavnite junaci,godinava Sammer-Robben i Pep.:cool:

Nema podobar natprevar za rotiranje igraci od ovoj sabotniot.Prethodno nemase golema potreba,sega mu e majkata.Ako tie mozat da odmaraat,zasto da ne i bavarcite..

Se ceka sreda za da se vidi dali Pepco se uste znae kako da gi matira Shtala Madrid.

Ako pobedat vo sreda,se ke se zaboravi i nikoj nisto nema da spomne.

Последно уредено:
Eпа ако се повреди некој не дај Боже, Пеп нека му ја мисли!

Со Дортмунд играат прва постава и играат како ботови, сега со ебени Брауншвајг ги вади прва постава, а во среда има полуфинале ЛШ.
Шта речи... Како намерно да се глупира

FCB with reduced options
Guardiola has considerable problems in terms of his team selection with nine players ruled out this weekend. The match comes too early for Manuel Neuer as he recovers from a calf injury so Lukas Raeder will again be in goal, just as he was for the cup semi-final against FC Kaiserslautern. Left-back David Alaba has been laid low with a cold. Rafinha and Toni Kroos are both suspended and Thiago, Xherdan Shaqiri, Holger Badstuber, Diego Contento and Tom Starke are all on the injury list.

“I’ve only got 14 players available,” said Guardiola, who still aims to field the best possible starting eleven. “I’m not in a position to rotate the squad at the moment.” With the Bayern Reserves not playing in the Regional League this weekend, midfielder Alessandro Schöpf and defender Benno Schmitz have been included in the squad for the match against Eintracht.

Немаме лев бек,кој ќе заигра таму господ знае.Или Салахи можеби ако го повика.

Тиаго ќе биде спремен најверојатно за финалињата против Дортмунд и Атлетико.:oops:

Пеп изјавил за Замер дека "има добар нос" и ги прифаќа неговите критики,бидејќи тој знаел што се случува во тимот.(y)Феноменална соработка имаат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom