Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Abe tolku se igracite,ne se bunite za dzabe.Povredi,rehabilitacii,grip,suspenzii ovo ono.
14 igraci se na se,si kaza toj vcera.
Ribery vrska nema veke mesec dena.
За Рибери се согласувам, но дека има тим Баерн да ги победи со огромна разлика Брауншвајг, има.Така да до толку не држи горе првиот дел од коментарот реалноста е дека играва е мизерна.Играва е ужас, се надевам само дека ова е некаква театарска претстава за Реал да се залажат малку, но по се изгледа реалноста е сосем поинаква.До среда ќе видиме.....
Mene mi zamina veke nervozata od losata igra.Ja koga velev deka slabo igraat,drugite velea popustile demek malku,odmorale i moralo rotacii a realnosta ne izgleda taka.E sega neka se nerviraat.
A inaku ne velev za silata,tuku sto se bunat Boa lev bek,a toj igra bidejki Contento se rehabilitira a Alaba imal grip.Taka da,solomonsko resenie.
Pizza ubica!
Тоа е причината за лошите игри. Изјавата.Во секој случај Гвардиола за баксуз на годината.Веднаш откако ја даде изјавана дека „се подобри од минатата сезона“ одма почна да тоне со неверојатна брзина Баерн.Што малер ќе беше човеков.......