Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Утре изборов е меѓу чума, колера и ебола...

Утре изборот е да продолжиме ко утакмицата второ полувреме вчера и да изгазиме било за влез у финале...

Сите 3 екипи имаат и доста јаки страни и слабости...И ни одговараат ради нешто и не ни одговараат...

Али ако изиграат како вчера од после голот на Евра знам само дека ќе им нема спас на било која од тие 3.

Искрено многу поопуштен сум него за двобојот со Јунајтед кој некако чуден беше незнам...Сега бар знам дека максимално сериозно и мотивирано ќе влезат у дуелите...

Плус Пеп нема да сака да пропушти да веќе во првата сезона со новата екипа дојде до ЛШ финале...Поготово кога Мурињо е конкурент.

Абе а за Шаќири ништо нема конкретно?

Некако јаката ни клупа станува тенка без Тиаго и Шак...

Абе а за Шаќири ништо нема конкретно?

Некако јаката ни клупа станува тенка без Тиаго и Шак...

Ќе се врати Шакот....

Кључно у моментов за нас е тоа што се враќаат Швајни и Мартинез....Мартинез ќе биде многу од корист у средина поготово против Челзи или Атлетико...

Шак ќе се врати сигурно до првата утакмица...

Лам е иначе центарот на нашиот тим...без него ништо...Лам е нешто невидено како фудбалер,он е

Кључно у моментов за нас е тоа што се враќаат Швајни и Мартинез....Мартинез ќе биде многу од корист у средина поготово против Челзи или Атлетико...

Колку нема да го игра Мартинез во средина...

А инаку за Шак се плашам да не биде една од оние неидентификувани мистериозни повреди со која секоја наредна недела ќе се пролонгира неговото враќање за по уште една недела...

Колку нема да го игра Мартинез во средина...

А инаку за Шак се плашам да не биде една од оние неидентификувани мистериозни повреди со која секоја наредна недела ќе се пролонгира неговото враќање за по уште една недела...

Ќе го игра,ќе мора....Можда не од старт...

Али против Челзи и Атлетико скоро сум сигурен дека ќе мора...премалку ќе биде со Лам да се спашаваат контрите нивни кои ќе бидат убиствени..

Ко со Дортмунд првата ако ти текнува у Бундес кога го играше на средина,и растур направи...

Фората е што малце е искочен од форма,али ќе го биде.

Абе ментални у Сабота со Дортмунд играме....

Замер изјавил дека екипата ќе оди на победа...Човекот е најјак,немам зборови...

Јак состав очекувам...[DOUBLEPOST=1397168287][/DOUBLEPOST]
2147346821-guardiola-1qL4p6VxbKef.jpg

Пеп на средина на второ полувреме....:cuc:

Иајајајјјјјјјјааааааааа значи титула се решава во сабота а? :drk:

Иајајајјјјјјјјааааааааа значи титула се решава во сабота а? :drk:

Не,него титулата ја изгубивме со Аусбург...Незнаеш??

Шала на страна,ќе има јака тензија у сабота....Ќе мора да се извади добар состав,не смее да си дозволиме кикс со Дортмунд,плус ќе биде јак тренинг за ЛШ..

Плус претседателите партал се напраија неделава,а у Сабота имаат заеднички ручек пред утакмицата...

Јас сепак не би отишол all in заради ризик од повреди. По едно полувреме за стаклените, Пизаро напред и Геце на 10ка цели 90 минути. Тоа би пробал.

Себичен или не, Робен е злато вреден за во ЛШ. Мислам повреден од Рибс е. Многу го пцуеме кога ќе иссебичи, ама факат е дека му се може. Најважно е да остане здрав до крајот на сезонава, затоа не би го ризикувал полни 90 минути.

Еј ако ги чува од повреди,ќе ги извади од ритам дефинитивно.А инаку и на тренинг се повредуваат,а и во диско како оној кошаркарон на Куманово.Случајно можда и терористи да припукаат како во Ангола на репрезентативците на Того.
Крајот на сезоната мора да се заврши со фул снага,терор друже,терор.Минатата сезона блиску е да се повтори!

Пеп нон стоп бараше поддршка од навивачите,на 2-1 мислам доби големи овации.Но денес се побунил дека само се радуваат кога даваат голови.

Сега Дортмунд,потоа идат Кајзер на 16-ти.Нешто треба да покажат,а тоа и се очекува.Плескање на Дортмунд и потоа фуриозно во финалето на Купот,ќе го крене и тоа како расположението.

Арјен е Арјен,има мотивација и со Кајзерслаутерн и со најаките тимови.Чудо од играч,за мене и најдобриот во овој состав кога се во прашање дуелите во ЛШ.Ја ценам неговата константност.

И да не направи асистенција или да даде гол,сепак има какви такви шанси тимот.Другиве ако закржлават,дигалка не ги помрднува.Еве баш тоа се виде првово полувреме со Манчестер.Арјен шутира,дрибла,себичи(ништо конкретно) но правеше нешто.Другиве во круг се вртеа на празно.Има концизен стил,нема трте мрте.Ако не му оди на тимот,зема топката и пичи сам.:cuc:

Кобната 2012-та го направи дупло појак.Појак од кога и да било а и мотивацијава како да му нема крај.Гори од желба за надигрување,гори!

Колку му помогна ова(и на цел тим секако ) :

Holland-international-winger-Arjen-Robben-has-signed-a-new-two-year-contract-extension-with-FC-Bayern-Munich..jpg

arjen-robben.jpg

Гледам слики од Пеп на денешниот тренинг,човекот блеска од среќа.:cool:Мислам дека на Дортмунд ќе сака нешто да им покаже,трет натпревар по ред да не победат ќе биде чудо.На сите им олесна после дуелов,има да гризат.Гетце нека одмара,Хави нека влезе наместо него а со Крос нека прават смена на позиции и џам.
Како што рече и Ченто,Замер најавил дека сака победа а Румениге и Крос пред тоа изјавиле дека можеле лагано да играат бидејќи била решена титулата.Браво жути,цар си!:cuc:Каков менталитет има човекот,апла Германец.

Според мене најважно е Данте и Боа да играат.Рафиња исто така мора да игра,со Робен се јадат кој е помотивиран во секој натпревар.+ за вакви натпревари гризе,а и за Шалке играше едно време.

Инаку за утре мене ми е сеедно која екипа ќе се падне,штом Робен вика одиме финале,тоа е тоа.:X3:
Сите ми се ок екипи,а можеби и најдобро со Атлетико.Само со една 6-ка ќе не посерат од контри.На копачи им одговораш со копач(Хави).

Јуп вика дека ако се падне Реал добро е.Си ја разбира работата.:pipi:
10006226_613957165358568_8070197296731106862_n.png

Вака на прв поглед добри дресови,само да почекаме официјално дали навистина тие ќе бидат.

Домашниот :

Bayern-munich-2014-15-home-kit-leaked.jpg

Гостинскиот :

FC-Bayern-Munich-away-kit-2014-15.jpg

И за крајот царот Манџо,изигра за сите пари.Како ја обожавам оваа прослава.:drk:
10259749_613921722028779_1483051314999059789_n.jpg

1890636_614004822020469_8063318863969618411_o.jpg

Јуп е цар и точно знае што би било најдобро да се падне за Баерн. И јас ги посакувам Реал, и пред да ме цитира некој нема врска ова со никакво потценување, едноставно сакам против Реал.
Дресовите се добри, посебно гостинскиот, али вака на слика неможе ништо да се заклучи. Тоа го видовме со дресот на Германија кој на слика на ништо не личеше, али сепак мислам дека е добар дрес.
И за Манџо... Игра и напред, и назад, и средина, и крило. Растура. Левандовски ако планира да му го земе местото ќе треба душата да си ја извади. По прикажаново од двајцата сезонава, на Манџо не му бега статусот првотимец.

Еве и една слика од третиот (мислам дека многу јако ќе изгледа во живо):
Bayern+M%C3%BCnchen+2014-15+Third+Kit.jpg

Последно уредено:
Ni na kraj pamet ne mi otide deka so Dortmund igrame doma vikendov, mora da se prekine loshata serija u bundesligata. Ideme jako! Pep da proba jak tim koj ke se sprotistavi na Dortmund vo finaleto na kupot!

prerazocaran sum od Gotse mi deluva na promas transfer nekako ne da igra slabo tuku preslabo ka prosecen igrac nema brzina se dvizi ka starec sut 0,vo BVB dur bese driblase pravese nekoi dobri asistencii momentalno nisto od ovie ne sum videl do sega bas na nieden natprevar,po aktiven e na Fb,Twiter... negoli na teren

Rakata na Dortmund e dolga, mnogu dolga... :ROFLMAO:;)

Za denes vi posakuvam Real, nekako najdobro vi lezat kako protivnik.[DOUBLEPOST=1397202444][/DOUBLEPOST]
Геце е мизерија вториов дел од сезоната.

Мислам дека и се гуши во средина со четворица офанзивци. Би било фино да се проба на 10ка со Швајни и Кроос позади (зборам за реална варијанта под Пеп, јас би како лани Хави до Швајни ама тоа нема да се случи).

Не знам зошто не им дава малку повеќе поддршка на Робен и Рибс по крило, кога веќе Лам и Алаба влечат кон средина фино би било овој кон крило да тера и да вкрстува со овие двајцава. Јесте да Геце не е крило, ама па како со Манчестер да се угушат во средина ич не оди...

Po moe sekjavajne, Götze najdobrite utakmici za Dortmund gi ima praveno na krilo. Ne se sekirajte, ke uspee Götze oti e megatalent, no treba da se fokusira na fudbalot a ne na drugi raboti. Napati mi izgleda mnogu zaduman ili ne e so mislite na teren. Sepak mald e i ne e lesno da smenis sredina pa i konkurencijata vo München e pogolema, ne se site igraci prijateli kako sto bese vo Dortmund. Ama ke pomine i toa, sekoj ima losi periodi.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom