Еј ако ги чува од повреди,ќе ги извади од ритам дефинитивно.А инаку и на тренинг се повредуваат,а и во диско како оној кошаркарон на Куманово.Случајно можда и терористи да припукаат како во Ангола на репрезентативците на Того.
Крајот на сезоната мора да се заврши со фул снага,терор друже,терор.Минатата сезона блиску е да се повтори!
Пеп нон стоп бараше поддршка од навивачите,на 2-1 мислам доби големи овации.Но денес се побунил дека само се радуваат кога даваат голови.
Сега Дортмунд,потоа идат Кајзер на 16-ти.Нешто треба да покажат,а тоа и се очекува.Плескање на Дортмунд и потоа фуриозно во финалето на Купот,ќе го крене и тоа како расположението.
Арјен е Арјен,има мотивација и со Кајзерслаутерн и со најаките тимови.Чудо од играч,за мене и најдобриот во овој состав кога се во прашање дуелите во ЛШ.Ја ценам неговата константност.
И да не направи асистенција или да даде гол,сепак има какви такви шанси тимот.Другиве ако закржлават,дигалка не ги помрднува.Еве баш тоа се виде првово полувреме со Манчестер.Арјен шутира,дрибла,себичи(ништо конкретно) но правеше нешто.Другиве во круг се вртеа на празно.Има концизен стил,нема трте мрте.Ако не му оди на тимот,зема топката и пичи сам.
Кобната 2012-та го направи дупло појак.Појак од кога и да било а и мотивацијава како да му нема крај.Гори од желба за надигрување,гори!
Колку му помогна ова(и на цел тим секако ) :
Гледам слики од Пеп на денешниот тренинг,човекот блеска од среќа.

Мислам дека на Дортмунд ќе сака нешто да им покаже,трет натпревар по ред да не победат ќе биде чудо.На сите им олесна после дуелов,има да гризат.Гетце нека одмара,Хави нека влезе наместо него а со Крос нека прават смена на позиции и џам.
Како што рече и Ченто,Замер најавил дека сака победа а Румениге и Крос пред тоа изјавиле дека можеле лагано да играат бидејќи била решена титулата.Браво жути,цар си!

Каков менталитет има човекот,апла Германец.
Според мене најважно е Данте и Боа да играат.Рафиња исто така мора да игра,со Робен се јадат кој е помотивиран во секој натпревар.+ за вакви натпревари гризе,а и за Шалке играше едно време.
Инаку за утре мене ми е сеедно која екипа ќе се падне,штом Робен вика одиме финале,тоа е тоа.

Сите ми се ок екипи,а можеби и најдобро со Атлетико.Само со една 6-ка ќе не посерат од контри.На копачи им одговораш со копач(Хави).
Јуп вика дека ако се падне Реал добро е.Си ја разбира работата.
Вака на прв поглед добри дресови,само да почекаме официјално дали навистина тие ќе бидат.
Домашниот :
Гостинскиот :
И за крајот царот Манџо,изигра за сите пари.Како ја обожавам оваа прослава.