Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
E sega i ti, pa ic ne se povrzani, vo druga liga igraat.Getce imase klauzula vo dogovorot, Lewandowski ke dojde kako sloboden igrac. Ne gledam jas nikakvo kradenje igraci. Ednostavno site klubovi koga baraat potencijalen igrac prvo gledaat vo domashnoto prvenstvo poshto rizikot e pomal. Baern kupuvashe i porano igraci od domashno a ne pak sega koga stvarno ima top talenti. Dali imaat tie igraci zaslugi za uspesite na Baern? DA! Dali Baern se direktno i indirektno povrzani so faktot shto u Germanija nemaat stabilen konkurent? NE, ne i ne!
Just my 0,01 $.
Игорче,целиот проблем е што ти наместо да им се љутиш на управата на Дортмунд што незнаат да ги задржат играчите,ти целата вина ја префрлаш на Баерн...Убаво ти објаснил членот подоле...Да не е Баерн,ќе е ПСЖ,Јунајтед,Реал,Барса...Така било,така и ќе биде.Појаките екипи секогаш ќе ги бараат најдобрите играчи...Баерн не го измисли тоа.А лицемерно е и од твоја страна еднаш да не спомнеш тој Ули Хенес што го мразиш на кои све клубови пред банкрот им има помогнато финансиски, и со организирање пријателски утакмици...а прв си да известуваш кога треба да иде во затвор...E sega i ti, pa ic ne se povrzani, vo druga liga igraat.
Игорче,целиот проблем е што ти наместо да им се љутиш на управата на Дортмунд што незнаат да ги задржат играчите,ти целата вина ја префрлаш на Баерн...Убаво ти објаснил членот подоле...Да не е Баерн,ќе е ПСЖ,Јунајтед,Реал,Барса...Така било,така и ќе биде.Појаките екипи секогаш ќе ги бараат најдобрите играчи...Баерн не го измисли тоа.А лицемерно е и од твоја страна еднаш да не спомнеш тој Ули Хенес што го мразиш на кои све клубови пред банкрот им има помогнато финансиски, и со организирање пријателски утакмици...а прв си да известуваш кога треба да иде во затвор...
Sent from my iPhone using Tapatalk
Не го спасил,никој не го вика тоа..Ама факт е дека му помогнал,како и на други мали клубови што не е за занемарување.Ne go mrazam, uba rabota. Ama e osuden kriminalec za debelo delo sto go napravi. Za toa sto napravi od Bayern sekoaj cest, seto toa e negova zasluga. Ja ne gledam vo kategorii crno-belo tuku diferenciram. A toa deka go spasil primer Dortmund, vidi sto kaza Watzke za toa vo temata od Dortmund.
Shrek si go povredil prsteto od epohalniot dajv...
Вајзер детево искина![]()
Пред да киксни пишав, не ме еби сеаДа, по негова грешка губиме.