Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Вие научете се да си ги задржувате играчите. Ако не е Баерн, тогаш е Реал или Манчестер или Барселона или небитно кој друг.
Барајте си го кај вас проблемот.

Getce imase klauzula vo dogovorot, Lewandowski ke dojde kako sloboden igrac. Ne gledam jas nikakvo kradenje igraci. Ednostavno site klubovi koga baraat potencijalen igrac prvo gledaat vo domashnoto prvenstvo poshto rizikot e pomal. Baern kupuvashe i porano igraci od domashno a ne pak sega koga stvarno ima top talenti. Dali imaat tie igraci zaslugi za uspesite na Baern? DA! Dali Baern se direktno i indirektno povrzani so faktot shto u Germanija nemaat stabilen konkurent? NE, ne i ne!

Just my 0,01 $.

Getce imase klauzula vo dogovorot, Lewandowski ke dojde kako sloboden igrac. Ne gledam jas nikakvo kradenje igraci. Ednostavno site klubovi koga baraat potencijalen igrac prvo gledaat vo domashnoto prvenstvo poshto rizikot e pomal. Baern kupuvashe i porano igraci od domashno a ne pak sega koga stvarno ima top talenti. Dali imaat tie igraci zaslugi za uspesite na Baern? DA! Dali Baern se direktno i indirektno povrzani so faktot shto u Germanija nemaat stabilen konkurent? NE, ne i ne!

Just my 0,01 $.
E sega i ti, pa ic ne se povrzani, vo druga liga igraat.

Jas kako sto znam nema nikakvo pravilo za toa dali eden klub ke kupuva igraci od domasna liga ili pak ke mora da kupuva od stranstvo.

Logično e timot da saka da gi sobere najdobrite sto nastapuvale vo domasnata liga, em proveren proizvod em poeftino.

Na pocetokot vo 2000 god. toa go pravese Milan so Pirlo,Nesta,Rui Kosta,Inzaghi i slicno i nikoj ne gledam da mu zameril za toa tuku bas naprotiv Milan napravi istorija so toa.

Takva stana igrata, nema rivalstvo pa da nejkes da go iskesiras Gotze posho bil od Dortmund. Toj e potencijalen igrač sho moze da go nosi Baern do tituli i go kesiras. Kraj na prikaznata.

Go razbiram i Igorce i znam zosto e isfrustriran ama toa e toa. Pomalite ribi go jadat od pogolemite sekogas. Psz na Milan im sobra najdobar defanzivec i top3 spic u svet ama momentalno se finansiski pomokjni i ne im se lutam posho razbiram deka sakaat da go imaat najdobroto. Povekje mu se lutam na Milan sto ne uspeva da go zadrzi najdobroto.

Eve i Juventus go sledi Baern i talentite niz kalcoto gi sobira uste pred da prknat, super politika koga stanuva zbor za timovi koi sakaat da bidat sampioni.

Baern ima model shto e za pocit i sto nosi rezultati bez razlika dali na momenti imalo 'prljavi' raboti ili ne i sepak na krajot bitni se titulite.
Ako Baern osvoi Liga na sampioni godinava site kje gi velicat uspesite a nikoj nema da go spomne Goetze ko predavnik.

E sega i ti, pa ic ne se povrzani, vo druga liga igraat.
Игорче,целиот проблем е што ти наместо да им се љутиш на управата на Дортмунд што незнаат да ги задржат играчите,ти целата вина ја префрлаш на Баерн...Убаво ти објаснил членот подоле...Да не е Баерн,ќе е ПСЖ,Јунајтед,Реал,Барса...Така било,така и ќе биде.Појаките екипи секогаш ќе ги бараат најдобрите играчи...Баерн не го измисли тоа.А лицемерно е и од твоја страна еднаш да не спомнеш тој Ули Хенес што го мразиш на кои све клубови пред банкрот им има помогнато финансиски, и со организирање пријателски утакмици...а прв си да известуваш кога треба да иде во затвор...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Игорче,целиот проблем е што ти наместо да им се љутиш на управата на Дортмунд што незнаат да ги задржат играчите,ти целата вина ја префрлаш на Баерн...Убаво ти објаснил членот подоле...Да не е Баерн,ќе е ПСЖ,Јунајтед,Реал,Барса...Така било,така и ќе биде.Појаките екипи секогаш ќе ги бараат најдобрите играчи...Баерн не го измисли тоа.А лицемерно е и од твоја страна еднаш да не спомнеш тој Ули Хенес што го мразиш на кои све клубови пред банкрот им има помогнато финансиски, и со организирање пријателски утакмици...а прв си да известуваш кога треба да иде во затвор...

Ne go mrazam, uba rabota. Ama e osuden kriminalec za debelo delo sto go napravi. Za toa sto napravi od Bayern sekoaj cest, seto toa e negova zasluga. Ja ne gledam vo kategorii crno-belo tuku diferenciram. A toa deka go spasil primer Dortmund, vidi sto kaza Watzke za toa vo temata od Dortmund.

Ne go mrazam, uba rabota. Ama e osuden kriminalec za debelo delo sto go napravi. Za toa sto napravi od Bayern sekoaj cest, seto toa e negova zasluga. Ja ne gledam vo kategorii crno-belo tuku diferenciram. A toa deka go spasil primer Dortmund, vidi sto kaza Watzke za toa vo temata od Dortmund.
Не го спасил,никој не го вика тоа..Ама факт е дека му помогнал,како и на други мали клубови што не е за занемарување.

Ke mi bese uber krivo da go gledav Gotze vo druga ekipa.Toj ne bese samo igrac na Dortmund,toj e najdobar mlad perspektiven igrac.

Lewandowski masina napagac.Na prsti se brojat napagaci so slicen kvalitet.

Mozda na vremeto kupuvale igraci kolku da se kupat,no sega kako sampioni na Evropa i ekipa koja sto prva saka da ja odbrani LS ,treba igraci jaki da se zemaat .

Premnogu se koristi zborot 'oslabnuvanje konkurencija'.Od edna strana taka izgleda ama Gotze ima enormen kvalitet a Lewa uste poveke.Ekipata se nadgradi fenomenalno so ovie dvajca.Podobro ti izgledase klupata so Braafheid i Pranjic,jasno mi e toa,ama toa vecno ne moze da bide.

Skoro sum siguren deka go imaat i Max Meyer na pik za vo idnina.Toa dete momentalno pravi cuda.
Dokolku go kupat odma ke pisete oslabnuvanje konkurencija,no ja ne gledam podobar plej od nego.Go smetaat za najdobriot germanski talent,a Baern sekako ke ima nekakva ponuda vo slednive godini.Najbrzo mozda vo 2015 ako ne resat so Kroos.Dokolku bi biral ja,Meyer>Kroos.
Zasto da davas mnogu pari za neprovereni igraci,koga vo tvojot dvor seta igraciste?

Neymar 107 milioni,Gotze 37. E sega da bea budali ovie vo bordot pa da lupnea takva para za se uste neproveren igrac.Za razlika od nego,Gotze e so slicen kvalitet,+ od Germanija i si igra za svojot omilen klub.

971221_10202385054642130_1766890036_n.jpg

Швајни тргна више накај Лисабон....Другите ќе се приклучат у Среда....

Shrek si go povredil prsteto od epohalniot dajv...

Не мења многу тоа,и така ќе играат бункер....

Битно е кај нас никој више да не се повреди,и да се одработи како што треба у напад,и нема да има проблеми...

1926796_10152329746914448_1972581891_n.png

Салахи ќе игра лев бек, Вајсер десен.

Резерви: Рафиња, Боатенг, Данте, Алаба, Гетце, Милер, Цингерле.

Лам, Рибери и Робен не отпатувале.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom