Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Како беше она со пораката :D :cuc:
Абе Гвардиола го положи тестот? :pos:

Гвардиола нека не се умислува многу,со Фрајбург нерешено со Леверкузен нерешено........................................

Нека не се занесува многу!! Толку имам да му кажам :pos:

10153113_865932653423427_1261141665_n.jpg

Честито нека ни е титулата.
Денеска беше срушен уште еден рекорд Баерн имаше 950 пасови што е светски рекорд,а Лам имаше 133 пасови од кои 133 беа точни 100% реализација рекорд во бунделигата..

Sent from my iPhone using Tapatalk

http://www.fcbayern.de/de/news/bilder/2014/galerie-fotos-bilder-meisterjubel-in-berlin-250314.php

Само Рибс е макс сконцентриран сите други се одлепени.

Ако некој тим некогаш имал шанса да го направи невозможното и да одбрани титула во ЛШ - тогаш тоа е овој тим на Баерн. Само малку среќа да не следи и the sky is the limit.

Ми е криво што Хави беше толку долго повреден, лани беше алката што недостигаше во замислата на Јуп. Сеуште мислам дека против Реал/Челзи/Барса ќе ни треба и тоа во средина ама да видам да не верувам Пеп да го игра таму.

Некако како сезоната за нас тек сега почнува...

http://www.fcbayern.de/de/news/bilder/2014/galerie-fotos-bilder-meisterjubel-in-berlin-250314.php

Само Рибс е макс сконцентриран сите други се одлепени.

Ако некој тим некогаш имал шанса да го направи невозможното и да одбрани титула во ЛШ - тогаш тоа е овој тим на Баерн. Само малку среќа да не следи и the sky is the limit.

Ми е криво што Хави беше толку долго повреден, лани беше алката што недостигаше во замислата на Јуп. Сеуште мислам дека против Реал/Челзи/Барса ќе ни треба и тоа во средина ама да видам да не верувам Пеп да го игра таму.

Некако како сезоната за нас тек сега почнува...
Moyes ke ve otfrli.

^ Ептен сконцентриран :D
Геце ко слика ми е на сликава :pos:
Meisterjubel_get_250314.variant846x476.jpg

Има потенцијал оваа сезона да биде епска повторно....

Ваљда Мојс нема да не испадне...

Титула во Март. :cuc:
Иначе пиво во Берлин немало на терен затоа што законот забранувал точење пиво на јавни места. И овој Пеп среќа имање у курац... :LOL:
Оваа ви ја нема бе еј! :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom