Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ја би Барса, сигурен сум дека со нив помалку би имале проблеми отколку со Реал или ПСЖ. Лани ги убивме физички, а тоа е нешто што ни 10 Меси не можат да го заменат во најдобра форма. Плус и Пеп е сега тука, ги знае како дишат

Arjen Robben has extended his contract at FC Bayern München until 2017!
10001554_861647180518641_245743291_n.jpg

Робен само у дрес изглеа ко нормален човек,вака у ова блузониве изглеа ко пациент од леукемија што боледува,не дај боже.....

И Крос го очекувам наскоро со потпис...

У Петок све,само не Реал....Таква нервоза можам да трпам само ако е финале.....

На големо се пишува дека е договорен Дракслер за во 2015.

Робен само у дрес изглеа ко нормален човек,вака у ова блузониве изглеа ко пациент од леукемија што боледува,не дај боже.....

И Крос го очекувам наскоро со потпис...

У Петок све,само не Реал....Таква нервоза можам да трпам само ако е финале.....
Хахаха, уште пред да го дочитам постот кликнав ми се допаѓа. :pos:
А и во право си.

На големо се пишува дека е договорен Дракслер за во 2015.

А вака некој за у одбрана се шпекулира....?

И ова 2015 ми е чудно малце,којзнае до тогаш што ќе биде...

Реал и Барса ќе бидат многу јаки противници,и мислам дека е рано со нив у четврт-финале....

Останативе свеедно...

Со Челзи знам само ќе се нервирам коа ќе го паркираат тоа тролејбусот,ама мислам дека немаат така организирана средина и одбрана ко у 2012...Такада можеме у 2 утакмици без проблем да ги отпаднеме...[DOUBLEPOST=1395347021][/DOUBLEPOST]Интересен податок...

Во Сабота,ако Баерн победи а Дортмунд и Шалке не победат тогаш сме повторно официјално германски шампиони!!!!!

GUARDIOLA RAUS!!!! FUCK YOU,YOU SPANISH CUNT!!!

KOAN GUARDIOL!!!! NON PASARA!!!

Последно уредено:
Не знам зошто, али ми се гледа Баерн - Манчестер. :icon_lol:
А и Ретровизор погоре убаво кажа. Првиот дел на реченицата се оствари, остана уште вториот. :LOL:

Нека ни се паднат Манчестер, Пеп да си тестира тактики на нив :icon_lol:

Немам никакво претчуство за денес.

Со вакви кваилтетни екипи не се секавам да било едно 1/4 финале на ЛШ. Ниедна нема за украс екипа, или се работи за големо име или за одлична екипа. Буквално се може да се случи кои и да ни се падне.

Посакуван противник: МанЈу. Иако треба да се внимава што се посакува, сепак ако се оди како што треба, би требало да сејебеме лошо ако се паднеме.

Од другите буквално сеедно ми е.

Атлетико - крајно незгодни, може да се случи ние да се подопуштиме малку и после да се чудиме.
ПСЖ - јаки се и компактни, мотивирани ќе се да се покажат и да влезат во 1/2 финале.
Дортмунд - неќум со овие, сакам да има шанса пак да има 2 германски екипи во 1/2 финале. Повредени-вака-така, со нас ќе си ископаат од под нокти да поминат...
Челзи - што да мислам за овие не знам. Пеп вс Мурињо ќе е во фокусот ако се паднеме. На хартија сме појаки и би требало да ги поминеме, ама Мурињо во секој момент е во состојба да извади од џеб некоја од тие деструктивните тактики да ти се сосере и после ќе кинеме нерви до 95та во реваншот...
Барса и Реал - just too early...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom