Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Редно време е Лам да се врати десно!
Да бидеме искрени, Рафиња се ухода ептен, подобар е од Лам моментално таму (ова не верував дека ќе го напишам некогаш)

Денес денот е.

tumblr_mlirgg3LVI1s3c4xeo1_500.jpg

Ули е најголемиот фактор што денес Баерн е толку јак. Човекот го поставија 2009та да е претседател , не дека и пред тоа не се беше главен ама тогаш веќе го имаше последниот збор. Па од кога е е тој претседател во 4 сезони играме три пати финале ЛШ и еднаш освоивме. Живее за Баерн едноставно Ули , незнам за вас ама денес кога прочитав не ми беше сеедно. Да , направи криминал и ќе одговара за тоа ама се надевав дека некако ќе се извлече и кога видов 3 години и 6 месеци се натажив. Едноставно Баерн без Ули некако не иде, човекот е од крајот на 60тите во Баерн.

:place:

Ќе фали на трибини со шалот, ова е крај на една ера.

Ќе фали на трибини со шалот, ова е крај на една ера.

Jas ipak mislam deka koga ke izleze povtorno ke go sednat na pretsedatelskoto stolce . Cela uprava momentalno e super pa koj i da go nasledi nema da se smenat rabotite .

Od se najsreken sum sto mu dadoa mala kazna i deka Nerlinger nema da go gledam povekje vo rakovodstvoto , a se nadevam deka mestoto na Uli ke go zeme Hopfener .

0,,17225940_303,00.jpg

Steuersuender-und-Bayern-Praesident-Uli-Hoeness-Archiv-.jpg

bayern-munich-uli-hoeness-admits-18m-swiss-bank-account-tax-evasion.jpg

:love::love::love::(:(:(
1133095-17846649-640-360.jpg

hoenesstib_AndreasRentz.jpg

ribery-hoeness_580x325.jpg

Basketball-FC-Bayern-Muenchen-vs.jpg

Хенес беше многу поврзан со Рибери и Басти.Колку му помогна на Рибери тоа сите знаеме.Да видиме дали ќе се одрази тоа на нивните игри ..

Бадштубер роденден,Хенес пресуда за во затвор,Гомез гол,кошаркарите ги наденаа на Реал..Шта речи,коју поруку послати ?

Цел колектив Баерн Минхен губи страшно "влијателна рака".

Ne mi smeta, i jas neznam da instaliram kirilica na mobilen. Se zezam shto ste tolku napnati. :-D

Sent from my Samsung Galaxy S4 using Tapatalk 2
Еден професор ми викаше,нема глупо прашање,има глуп одговор.
Ја само да прашам,случајно да не ти смета..:unsure:

Хенес беше многу поврзан со Рибери и Басти.Колку му помогна на Рибери тоа сите знаеме.Да видиме дали ќе се одрази тоа на нивните игри ..

.
За што се работи со ова за Рибери ?

Иначе старвно штета, алфа и омега беше у Баерн , бар ја таков впечаток сум добил.Импозантна фигура и во Гермаснкиот па и Европскиот фудбал воопшто, штета што на ваков начин си ја урна репутацијата.

@Mario Gómez , Г и Ј мешаш одсекогаш, или онака случајно на моменти ти се дешава ?
И што е фората со таткото на Хојберг и Ули ?

Последно уредено:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom