Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
пред некое време направивме инвазија на фан клуб челзи, мислам дека сега вие сте на ред да бидете окупирани .. :D

Пази,арогантни сме.:icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 16:03 ---
Зошто мислете дека Лева ќе игра пред Манџа?
Хрватот е една класа боље, барем ја така мислам.

Немој молим те.:)

Пази,арогантни сме.:icon_mrgr:
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 16:03 ---

Немој молим те.:)

У што е подобар Левандовски?
Манџа има страшен осет за гол, плус воздушен дуел у шеснаесетник е 90% негов...
Такви напаѓачи како Лева што даваат по 20 гола у сезона има сегде. Еве биди сигурен дека нема да се изнаигра у Баерн ќе викате дека трансферот е промашен. Манџа нема утакмица кај шо не дал гол. Секад у прав момент го има.

ОК, ај бегај од тука и не коментирај глупости...

Такви напаѓачи како Лева што даваат по 20 гола у сезона има сегде. Еве биди сигурен дека нема да се изнаигра у Баерн ќе викате дека трансферот е промашен. Манџа нема утакмица кај шо не дал гол. Секад у прав момент го има.

Не го имаш гледано доволно Левандовски,узалуд да ти кажувам нешто а нема да веруваш бидејќи со некој натпревар ништо не можеш да заклучиш.

Левандовски за мене е подобар во воздушните дуели,Манџукиќ само изнудува фаули.:)

Ццц неблагодарни деца, навивач на Барса вика дека не го бива Роберт4о. А лани се сокапавте од радување.:icon_lol:

Па ја мислам дека ќе те демантира Лева....

Долго време го пратам Левандовски,и само работите на нас што ни ги има напраено се доволни за да го купиш.:pos:

Левандовски и Манџуќич се у суштина сличен тип на напаѓачи со тоа што на Лева поише му дал Господ...Покомплетен напаѓач е,подобра техника има со топка,подобро движење надвор од 16 метри,многу подобар first touch,помоќен е во офанзивен дуел може да претрча полесно неколку играчи,има и добар осет за креирање шанси,знае одлично да проигра соиграч..

Едноставно Манџо е Лева за сиромашни просто кажано.

Мислам, има дадено голови,какви што Манџо сања да даде..

Единствено Манџо е подобар у играта со глава,тука е најбољи у свет.

Ај така нека биде. Со новиот претседател се надевам ќе покажеме интерес за Манџа, таков ни треба на нас, за у шеснаесетник. :D

Ovaj Sebastian Rode (od ljeta nas igrac) upravo u 60. minuti ima vec 9000 pretrcanih metara!

Effenberg kao Co-Komentator na Sky-u: "Mali je masina!"

1653489_578382775582674_1739789536_n.jpg

Дон Јуп после Баерн изглеа се посветил на кумството у мафијата :pos:

Si gazime .... ovaa ke da e podobra sezona od lanskata ... igrame bez skoro cel sreden red I bez Robery I bez Mandzata I si gazime ... samo toa sto go igra Lahm na DM me kurci do bezsvest .

Абе сфатете дека нема кој да игра таму моментално, затоа го игра Лам.

Si gazime .... ovaa ke da e podobra sezona od lanskata ... igrame bez skoro cel sreden red I bez Robery I bez Mandzata I si gazime ... samo toa sto go igra Lahm na DM me kurci do bezsvest .

И мене ме нервира,ама тоа е клучот на овој успех до сега...

Реално мора да се даде целосен РЕСПЕКТ за Пеп и генијалноста да го напраиш тој потег,и храброста која треба.

Без Лам у таа постава на средина за да ја пренесува така сигурно топката од напад у одбрана и да ги сече акциите на противниците,сеа ќе имаше повици да се брка Пеп....Едноставно ни пола од ова што го постигнавме немаше да го постигнеме сооглед на тоа дека не утепаа повредите...

Нема подобра опција од Лам на таа позиција у моментов.Кога ќе се врати Швајни и Хави може да праиме муабет веќе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom