Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Не можеш да бидеш арогантен фан коа тимот ти зема 5 титули во една сезона. Да си фан на Ливерпул и да си го прчиш е друга работа. Ама за тим кој убедливо моментално е најдобар у цел свет не можеш да викаш Арогантни ви се фановите. Зашо се арогантни, оти си го прчат за најјакиот клуб? Што е поентата на навивањето, да бидеш скромен после ЕПСКА сезона?

До полани коа бевме лузерски клуб со три втори места бевме лузери, ама фини лузери. Сеа одеднаш арогантни биле некои. Лицемерие од ваша страна. Коа бевме очајни фини беа фановите, се ОК. Сеа сме арогантни, да, но со ПРИЧИНА.

Ако арогантност значи дека мислиш дека моментално ниеден клуб нема да не победи у двомеч тогаш да - арогантен сум до коска

Ние ве издржавме у Прага со нов тренер,тактика и пола екипа без припреми направени,а не па после 6 месеци играње под Гвардиола....такада ја би пазел што посакувам.

Ми се пуштивте затоа што кажав дека би сакал да се паднете со мојот тим ако играте како првото полувреме со Гладбах, никаде некажав дека сте слаби или шта ја знам, туку дека сакав да кажам дека ниту 50 % ид потенцијалот што го имате не го покажувате, инаку за во Прага исто така и Челси беше со нов тренер, така да тоа нов тренер ти паѓа во вода, инаку пак ке кажам не на Челси, туку ако играте како во првото полувреме со Гладбах и на овој Јунајтед би им легнале добро.

Молете Бога за во ЛШ да не избегнете, та за играчи си знаеме, што како :sneaky:

Со љубов од трибините. :D
1544447_611757658897543_1721743850_n.jpg

Нема да можам да го гледам натпреварот. На роденден сум, па ако може некој да прати линк од каде ќе можам да го симнам натпреварот да го изгледам утре.
1st Half (includes Pre-Match)

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

2nd Half (includes Half-Time Analysis)

Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Post-Match

Part 1
Part 2

Канал ARD HD (германски коментатор нормално), сликата е 720p. Јас само што го пуштив да се симнува. Поздрав. :)

Дечки, нешто читам Манџукиќ си направил партал со Гвардиола... Дали тоа значи дека сигурно, ако не зимава, тогаш на лето го напушта тимот?

Сакам да знам, дека Марота сигурно ќе почне да ви досаѓа со косопствености и плаќања на рати :icon_lol:

Дечки, нешто читам Манџукиќ си направил партал со Гвардиола... Дали тоа значи дека сигурно, ако не зимава, тогаш на лето го напушта тимот?

Сакам да знам, дека Марота сигурно ќе почне да ви досаѓа со косопствености и плаќања на рати :icon_lol:
Пеп имаше изјава дека имале професионален разговор и на Манџо му било јасно оти е изоставен од составот, на лето ќе си иде сигурно, нема да му седи на клупа на Лева. Ама мислам ќе имате конкуренција за потписот, и нема да е ефтин Манџо, над 30 сигурно. :)

Пеп имаше изјава дека имале професионален разговор и на Манџо му било јасно оти е изоставен од составот, на лето ќе си иде сигурно, нема да му седи на клупа на Лева. Ама мислам ќе имате конкуренција за потписот, и нема да е ефтин Манџо, над 30 сигурно. :)

Абе чим го дадовте Гомез за ефтини пари, за Манџо ич не му се секирам :icon_mrgr:

По триумфалниот поход по Данте, Јунајтед сега е решен и Крос да го повлечат. RedCafe почнаа и со формации да се расправаат, бидејќи нели, неизвесно е дали Крос може да има постојано место во први 11 на Јунајтед /ѕ

Ја мислам летово дека ќе си иде....едноставно не гледам како на Левандоски би му го фатил местото,а на клупа нема да сака да седи...

Такада ја мислам дека ќе го дадеме,а може место да него да се земе некој млад талентиран за у иднина.
--- надополнето: 25 јануари 2014 во 12:08 ---
Ми се пуштивте затоа што кажав дека би сакал да се паднете со мојот тим ако играте како првото полувреме со Гладбах, никаде некажав дека сте слаби или шта ја знам, туку дека сакав да кажам дека ниту 50 % ид потенцијалот што го имате не го покажувате, инаку за во Прага исто така и Челси беше со нов тренер, така да тоа нов тренер ти паѓа во вода, инаку пак ке кажам не на Челси, туку ако играте како во првото полувреме со Гладбах и на овој Јунајтед би им легнале добро.

Важи бе ќе играме....:D

Избери некоја утакмица и од 2005 ако сакаш,па и така може да играме.

По триумфалниот поход по Данте, Јунајтед сега е решен и Крос да го повлечат. RedCafe почнаа и со формации да се расправаат, бидејќи нели, неизвесно е дали Крос може да има постојано место во први 11 на Јунајтед /ѕ
Комедии се редкафе и јас се уклучив сабајлето... :pos::pos::pos: Од секогаш биле, посебно кога им ги земавме Ноер и Гетце... и кога испишаа 400-500 страни за Тиаго. :vozbud::vozbud:

Реално незнам како може некој да се надева дека Баерн ќе го продаде Крос воопшто, а пак да се надеваш дека Баерн ќе го продаде Крос на зима треба да имаш негативна интелегенција.

ibbq1xAqHjjXYB.gif

Реакцијата на Пеп и Замер кога им кажуваат дека Крос ќе иде у Јунајтед....

iz80e49qq8IWK.gif

Зашо нечеш да се фатиш со мене...?:pos:

Зошто мислете дека Лева ќе игра пред Манџа?
Хрватот е една класа боље, барем ја така мислам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom