Пизаро и Санта Круз исто така гласале за Рибери.

Пандев.
Франк изгазил со гласовите од медиумите но преку оние нефудбалски држави изгубил многу.На доста не ни бил во топ 3.
Роналдо доби многу гласови после хеттрикот дефинитивно.Џабе демантираат дека исти биле резултатите и пред тоа.Се гледаше тоа и по кладилниците,сепак тие се шпиуни,се дознаваат.
Рибери европски фудбалер на годината,Роналдо светски а двајцата од Европа.Не можe Фифа без скандали.
Ако беше стварно индивидуална наградата не знам зашто Роналдо им се заблагодари на соиграчите од Реал Мадрид и Португалија.Сепак колективна игра е фудбалот и нормално соиграчите му помагаа во доста од головите,не трчаше сам како кокошка без глава.
Сепак на сите им беше јасно после продолжениот рок кој ќе победи,па така некако и скоро да се помиривме.
Јас мислам дека Роналдо колку толку ја заслужи наградата,но секогаш белег ќе има,порадо наводниот low voting.Тоа се приказни за мали деца.
Блатер се испостра па после ги изеде гомната(Скандал направи па после го надогради).
Иако Лам е во тимот,јас сум запрепастен што еден Дани Алвес,кој нема три чисти го избаци од позицијата,моменталниот најдобриот десен бек што постои.
Ќе му заврши кариерата и ќе остане засекогаш потценет.
Ако нема Лам конкуренција,што може да се рече за позицијата лев бек ?
Ги нема за лек,а Алаба изигра маестрално.
Се виде против Арсенал што значи Басти за нашиот тим,за играта пред се.Еден Чави кој нема благе везе од 2012 наваму,влезе неповикан во тимот на местото негово.
Тој истиот Чави што не знаеше што да направи против Милан на гости,тој истиот Чави што не можеше да ја изнесе топката во двата натпревара против Баерн.
Таа Барселона што имаше 2-3 удара во голот,завзеде 4 места во топ тимот.