Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Знам дека нема да освои утре,али сепак респект уште еднаш за Рибери,ќе влезе во историјата како еден од најголемите играчи кои заиграле за Баерн,се надевам дека ќе се пензионира у Баерн...Ќе треба многу да се потруди управата за да му најде замена!

Управата веќе се труди и работи веќе од сезоната после финалето со Интер 2010. Е после тоа финале (и со Замер) почнаа многу ефикасно, полека, но се подобро да го градат тимот. И не гледаат само за денес и утре туку размислуваат и за наредните години што е многу добро.

Овој младиот Грин е многу добар, очекувајте многу од него. Баш игра и на таа лево офанзивна страна како Рибери. Данецот Хојбјерг исто да не го заборавиме.

Се надевам Шакири ќе добива повеќе шанса во вториот дел на сезоната зошто дечкото стварно може да стане светска класа.

Неверојатно добри играчи имаме, мераци, не знам што да зборам веќе.

Знам дека нема да освои утре,али сепак респект уште еднаш за Рибери,ќе влезе во историјата како еден од најголемите играчи кои заиграле за Баерн,се надевам дека ќе се пензионира у Баерн...Ќе треба многу да се потруди управата за да му најде замена!

Душата и срцето лани ги остави на теренот заедно со останатите....

Годинава идеме на одбрана на титулата како прва екипа у историјата!!

ribery-1374615456.jpg

Да не го отпишуваме така предвреме, барем не ние. Независно колкави и да се шансите.

Edit:
Al Kuwait - Bayern (13.01.2014 во 16:00)

bdor.png

Нека не се бројат титулите, нека е индивидуална награда иако до годинава титулите секогаш играа улога. Индивидуалните квалитети се ценат по голови, и толку. Ништо друго не се зема в обзир. Не е важно што за тие голови некој потрошил 500 шута, дека целата игра се базира да му се крене статистика. Затоа и зеро титули на крај. Да бирав јас ќе беше Лам, ама кога мора да е напаѓачки ориентиран фудбалер тогаш Рибери. За жал други фактори има во фудбалот, од плачење до кампањи. И да не ја земе наградата Рибери тројната титула треба да му е помила.

Uli Hoeness: "Essentially, I am of the opinion that Franck more than deserves it. There is no sportsperson who has performed more consistently for both FC Bayern and his national team.
That's why he more than deserves it. I, however, believe that some people have done things and that he won't win on Monday because it does not suit one or two people's plans that FC Bayern win everything."

http://espnfc.com/news/story/_/id/1...spiracy-cost-franck-ribery-ballon-dor?cc=5739

Ќе ја погледаме сеа пријателскава со Кувајт и после ќе пуштиме Еуроспорт. Како шо кажа ЧЕНТО, Рибери е и ќе остане еден од легендите на клубот, без разлика дали ќе ја добие наградата или не. :)

Пеп ги караше Боа и Хави кога заврши полувремето.

Инаку Грин даде голче.Опасен играч е дефинитивно,сенсот не ме изневери во врска со него.:love:

Гецињо 3:0

Милер 4:0

Грин има потенцијал.

Него влегоа Гетце, Крос, Милер и Тиаго и лом направија. :D
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 17:51 ---
7:0... Швајни и Робен загрижени на клупа, децава ќе им го јадат лебот.:ROFLMAO:

Bd4u-evCQAAe09n.jpg:large

ЛЕГЕНДАРНА слика,хероите од 2013 со командантот у средина!!!-ФАЛА ЗА СВЕ!!!

:cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc: :cuc:

Ноер уште многу малце му фали,али знам дека и он ќе стане легенда на овој клуб.....:D

Ван Гал ја усра со одбраната, поточно немаше добри централни дефанзивци што и не мора да значи дека он е крив, ам како и да е он ја почна револуцијата на играта, плус Алаба и остали се негови дела.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom