Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Пеп никад не сум го замислувал вака, додека беше у Барца ,на тие тренинзи некако ептен смирено ми делуваше ,бар ја никад го немам видено у вакво издание.

Јес да педерски трансфери направивте со Геце и Лева... али
..."Антипатични се само вистинските победници" !!!

Поздрав баварци :pipi:

Ве зимам сега на Фифава и не искачам од дома едно 2-3 дена ,ауфффффффффффффф какви само трансфери имам испланирано :P

Пеп никад не сум го замислувал вака, додека беше у Барца ,на тие тренинзи некако ептен смирено ми делуваше ,бар ја никад го немам видено у вакво издание.

Јес да педерски трансфери направивте со Геце и Лева... али
..."Антипатични се само вистинските победници" !!!

Поздрав баварци :pipi:

Ве зимам сега на Фифава и не искачам од дома едно 2-3 дена ,ауфффффффффффффф какви само трансфери имам испланирано :P

Не го разбираат овдека братче,затоа....:pos: Си вика кој кур ми требаше ова :pos:

Мада мислам толку се внесува,и на јазик заборава и на све,од што сака да им долови.Да може он да игра на утакмиците би играл за да им покаже што сака да направи.

Мартинез нашол на Пизаро да го фаулира, нека му напрај на Робен така одма два шамара ќе му залепи. :pos::pos:

Пари би платил да знам што им објаснува Пеп на клипот....Што е тој проблем што стално се дешава...:D

Мислам дека објаснува нешто околу транзицијата од одбрана у напад кога идат по крила....

09.01.2014 во 18:00ч:
Al-Merreikh - Bayern

Ко шо гледам овие Al-Merreikh се први во Суданската премиер лига и немаат изгубено меч од 12.09.2013 во сите натпреварувања. Се' на се' досега имаат 9 последователни победи. :icon_lol:
jim-carrey-o.gif

Od leto nov igrac Sebastian Rode.Mnogu guzva vo sredinata ke ima.

Sammer ke dobie +3 godini vo dogovorot pa ke mu bide prodolzen do 2018.

Dosta igraci dobija i imaat dolgi dogovori taka do kaj 2017 nemame gajle. :D

Официјално : Себастијан Роде на лето доаѓа во Баерн како слободен играч.

Ја гледа некој? Комедија од утакмица. :D

Овие се подобри од тие Раџа Казабланка 2 пати

Тиаго од корнери на гол мава. :D
Голманот нивни готово, папса. Не е учен на толку бранење во 1 утакмица. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom