Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Сега Робен како само ќе ни дојдеше...

Аууууууууууу че спиздааааааааааааааааааааам :mad:

More neka si ja ebat majkata , ova definitivno ne e timot za koj sto jas navivam

Така кога се опушташ, се гледаше од почетокот кога беше 2:0, Сити имаа долги напади, ни пресинг ни ништо. Оу вел, лоши утакмици се случуваат. Нека се порадват малце хејтерите. Ќе ги скастри сеа Пеп. Данте бабунот колку грешки напрај.:facepalm:

Без нервози, не изиграа ко што треба, се случува. Не се роботи. Сити напнаа повеќе, си ги искористија шансите. Пеналот не знам дали беше, али небитно сега.
Луѓе, ова со повредиве е нешто ненормално сезонава, очекувајте некогаш и вакви перформанси, никогаш не игра истиот тим два пати со ред.
Најбитно е, прво место во групата. Се надевам од фебруари нема да се мачат олку со повреди и поголема константност на тимот ќе имаме.

За памет.

Лани Арсенал, сега Сити.

Не е можно да се одигра 100% перфектна сезона па подобро сега нега се разбие малку. Нега се соземат за светското и после нека се полнат батерии за пролетен дел...

За памет.

Лани Арсенал, сега Сити.

Не е можно да се одигра 100% перфектна сезона па подобро сега нега се разбие малку. Нега се соземат за светското и после нека се полнат батерии за пролетен дел...

Е ова!!!

Коа ќе размислам подобро,ОДЛИЧНО што дојде ваква утакмица у ова време....Уопште не беше битна,али за Баерн многу денеска пошто озбилно ќе ги освести.

Мислам дека малце превише се опуштија,поготово од кога го демолираа Дортмунд и почнаа да зимаат све здраво за готово.

Школски пример денеска што може да ти се деси у ЛШ ако си играш курташак-не сакам сеа да сум у соблекувална ....

Е ова!!!

Коа ќе размислам подобро,ОДЛИЧНО што дојде ваква утакмица у ова време....Уопште не беше битна,али за Баерн многу денеска пошто озбилно ќе ги освести.

Мислам дека малце превише се опуштија,поготово од кога го демолираа Дортмунд и почнаа да зимаат све здраво за готово.

Школски пример денеска што може да ти се деси у ЛШ ако си играш курташак-не сакам сеа да сум у соблекувална ....

Ajde neka sme nie zrtvata utre za Dortmund da mine ponataka a ? Neka sme nie pak zrtvata za niv :)

Нека се радуваат навивачите на Шити сеа дека го победиле шампионот, мизерниците од Арсенал не испуштаат прилика да спомнат лани како не победиле, најголемо достигнување им е тоа на мизерни екипи као Шити и Арсенал.

Второ полувреме беше ко со ван гал деновите си се подаваат некако без врска сите си стојат. Данте и Боатенг мн лоши утакмици посебно Данте на крај ќе му праи лажњаци на Негредо.

Ќе ги разбуди оваа утакмица а и Пеп кој мора да сфати против појаки екипи неможе со тројца џуџиња у средина да играш и на 2-0 да ти маваат контри ко ти да губиш

Нека се радуваат навивачите на Шити сеа дека го победиле шампионот, мизерниците од Арсенал не испуштаат прилика да спомнат лани како не победиле, најголемо достигнување им е тоа на мизерни екипи као Шити и Арсенал.

Фората е што сами себе денеска се победивме....

Каква брука.Да се тресеш на крај за Сити да не победат со 2 разлика.
Нојер не спаси.:noze:
Нојер од 1000 голмани би бил на последно место за проценка на пенали.
Се уште се чудам како им ги фати на Кака и Роналдо.:unsure:

Лам заборавил да игра одбрана,првиот гол чиста негова грешка.Мада не сум сигурен дали Боатенг намерно ја потргна ногата за да ја фати Нојер или не можеше да ја избаци.Данте багремот прво полувреме фантазија за да второ не кошташе за малку прво место.Каква транзиција од фантастичен перформанс до очаен,нисколигашки перформанс.

Пеналот ужас страха.Мамето судиско.Третиот гол какво контриче школско.
Данте идиотот еден на еден шеба а Негредо леташе како ауди7 зад него

Еј Сити дрвата дадоа три гола а најопасен напад им беше зицерот на Негредо.Головите паднаа од најобична акција,абе не беа ни акции тоа.Каков очај беа,играта им беше никаква.
На домашен терен барем од 75 мин натаму стиснаа јако,ама на Алианц како духови беа.Ревијален натревар мислиш играа и дадоа 3 гола.:facepalm::facepalm::facepalm:

Рибери почнува и да ме провоцира,таа награда балон дор му го мати паметот.Премногу себичен на моменти,а на моменти сака да изиграва циркузант.Со све топка сака в гол да влезе.:tapp:

Мислам дека Гетце не требаше да излезе толку брзо.Тиаго ништо,чиста дупка.

Манџукиќ стварно им помага на другите играчи во нивните задачи:cuc: ама на ваква екипа им фали прав голгетер.Фали негова помош во нападот,го немаше нигде денес кај што треба.

Од 35 минути немавме шанса.

Се преценија премногу што дадоа толку брзо два голаОдлична шанса за Пеп да им докаже да не се фантазираат многу.На потег е тој,сигурен сум ќе им одржи една лекција за понатаму.

Победава ќе значеше многу,ем за првпат во историјата ќе освоеа 18 бодови,ем со стил ќе ја завршеа првата фаза.

Стварно не знам како дадоа вакви пијандури 3 гола.

Нојер од 1000 голмани би бил на последно место за проценка на пенали.
Се уште се чудам како им ги фати на Кака и Роналдо.:unsure:

Еј Сити дрвата дадоа три гола а најопасен напад им беше зицерот на Негредо.Головите паднаа од најобична акција,абе не беа ни акции тоа.Каков очај беа,играта им беше никаква.

Рибери почнува и да ме провоцира,таа награда балон дор му го мати паметот.Премногу себичен на моменти,а на моменти сака да изиграва циркузант.Со све топка сака в гол да влезе.:tapp:
Не е фер да зборуваме за Нојер и Рибери, макар и грешка за гол да направиле. Не дека Нојер не знае да проценува пенали, туку ете во последно време не го следи среќата баш тука. Мое мислење е дека повеќе се среќа пеналите него проценка.

За Рибери до некаде во право си за тоа дека му оди умот накај Ballon d'Or-от, пробува некои невозможни дриблинзи. Но неможеш да кажеш дека човекот не се трудеше. Тебе ако те боли поразот, него уште повеќе.

А и за Сити тоа дека се дрва, не знам... Сити и Атлетико како да се во сенка некако зад поголемиве клубови, но мене најмногу ми оди умот на тоа дека некоја од тие две екипи ќе распука некоја поголема во некоја од следните фази.

Иначе, во ред е да се критикува, но ферски. ;)
Јас мислам дека премногу се опушти Баерн после двата гола и затоа изгуби. На Данте умот не му беше тука.

Боатенг официјално до 2018 (y)
1467288_795835547099805_1916783041_n.jpg

Баварци не снема па она вчера не беше финале, изгубивме па и тоа е за мажи или ај ќе го бркаме гвардиола слаб стручњак е не го бива така е во мадрид на нивниот фан клуб ги бркаат тренерите па ги сакаат најдобри се
--- надополнето: 11 декември 2013 во 21:47 ---
Баварци не снема па она вчера не беше финале, изгубивме па и тоа е за мажи или ај ќе го бркаме гвардиола слаб стручњак е не го бива така е во мадрид на нивниот фан клуб ги бркаат тренерите па ги сакаат најдобри се

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom