Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Ждрепката у петак е во понеделник во 12:00 :icon_lol:

Со кого играме домашно бе шупаци?

Ждрепката у петак е во понеделник во 12:00 :icon_lol:

Со кого играме домашно бе шупаци?
image-478940-galleryV9-nsie.jpg

:icon_lol:

Следува:

16. Spieltag 14.12.2013 15:30 FC Bayern München- : -(- : -)Hamburger SV
Halbfinale 17.12.2013 20:30 Guangzhou / Al Ahly Kairo- : -(- : -)FC Bayern München
Финале СП не знам датум...
Testspiel 18.01.2014 16:00 Red Bull Salzburg- : -(- : -)FC Bayern München
18. Spieltag 24.01.2014 20:30 Borussia M'gladbach- : -(- : -)FC Bayern München
17. Spieltag 29.01.2014 20:00 VfB Stuttgart- : -(- : -)FC Bayern München
19. Spieltag 02.02.2014 17:30 FC Bayern München- : -(- : -)Eintracht Frankfurt
20. Spieltag 08.02.2014 15:30 1. FC Nürnberg- : -(- : -)FC Bayern München
DFB Viertelfinale 11./12.02.2014 Hamburger SV- : -(- : -)FC Bayern München
21. Spieltag 15.02.2014 15:30 FC Bayern München- : -(- : -)SC Freiburg

Најакиот десен бек во Премиер. :pipi:

Иличевич и Адлер нема да играат во сабота.

Ќе брани Дробни,господ знае колку е закржлавен.Ќе го подмачкаат добро баварците. :свиркам:

Од официјалната :

Holger Badstuber will begin his rehabilitation programme at Säbener Straße on Friday: "I am confident that I will return to the pitch." :vozbud:

Дечки, тоа е тоа, се потрудив колку што можев за ова кратко време, еве ја нашата втора тема на форумов, еве и линк до првата.
Се надевам оваа тема ќе ја полниме со квалитетни дискусии, па и да ја закитиме со уште некоја титула во Лига на Шампиони, а зошто да не и наредната сезона на нашата Алијанц Арена. Поздрав, Баварци и Баварки.:salut:
Да го цитирам првото мислење. Можеби не на Алијанц, али ја закитивме. :)

Да го цитирам првото мислење. Можеби не на Алијанц, али ја закитивме. :)

Ја постигнавме целта!!!! :vozbud:

Тоа беше целта и кога ја отворив темата сега веќе далечната 2007 година...:D

Нек се угоде,уште за наредни 1000,па и уште една титула ЛШ у тие страници да испишеме!

:cuc:

Коментари на место од Гвардиола..

-Луѓето мислат дека Бундеслигата е завршена...Ама не е! Има уште многу работа да титулата.

-Баерн лани беше најјака екипа у Европа,ама вика моментално не сме,и имаме простор многу да напреднеме.

Ова е правата реакција..Мириса и на Замер ова.

Ова е тоа зашто беше земен Гвардиола после така успешна година.Гвардиола е желен за успех,беше надвор од фудбалот и е способен таа негова желба да им ја пренесе на играчите...Да им докаже дека не е крајот ако си освоил ТРИПЛ, него дека има простор и за уште успеси во фудбалот.

Времето ќе покаже,но мислам дека оваа одлука ќе биде една од клучните за наше инсталирање у Топ-4 екипи у Европа константно.

Едно е да дојдеш до врвот,али многу потешко е да се задржиш...Моментално целта е да се задржиме.

^^ Леле брат ко да забораил Германски реченициве му се крај :pos:

^^ Леле брат ко да забораил Германски реченициве му се крај :pos:

Брат и ја не сум експерт за германски,али на муабетиве се газам од смеење...Мене ми е дури непријатно коа ќе каже наТурлих.....

Ај почеток е,ќе се подопраи...Добро е што нема гајле,битно му е да го разберат и реално за Шпанец на кој секој странски јазик освен домашниот му е тежок,реално е добар...Сооглед на тоа колку време учел германски.
--- надополнето: 14 декември 2013 во 00:29 ---

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom