Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
Pep lut poradi toa sto imalo krt vo ekipata i otkrival vitalni informacii na bild.

Dokolku se povtorelo najavil deka ke go izbrka igracot a Kalle najavil istraga.

Koj moze da bide krtot ? :D

Nego stvarno ima problemi so prodolzuvanje na dogovorite na Kroos i Alaba, taka citam neso. Deka barale pojse pari.

Pep lut poradi toa sto imalo krt vo ekipata i otkrival vitalni informacii na bild.

Се шпекулира Лам имал одлични релации со медиумите ;)
--- надополнето: 24 ноември 2013 во 21:59 ---
Nego stvarno ima problemi so prodolzuvanje na dogovorite na Kroos i Alaba, taka citam neso. Deka barale pojse pari.
Сигурно ко Геце и Лева ќе бараат па и во право се, првотимци и заслужни играчи на Баерн да не земат исто ко ново дојдени играчи ;) Ќе се договорат има пари Баерн ехее

Касиљас е 100% :pos:

Шала на страна,очигледно е веќе подолго време дека некој од Баерн и некоја новинарка од Билд...останатото си знаете....:D

Го сфаќам Пеп,сооглед дека непредвидливоста на неговата тактика е негово моќно оружје не би сакал тоа да искача у јавност.

Мора лојалност!

Сигурно ко Геце и Лева ќе бараат па и во право се, првотимци и заслужни играчи на Баерн да не земат исто ко ново дојдени играчи ;) Ќе се договорат има пари Баерн ехее

Se slagam, ke raste budzetot za plati na igracite, sho e normalno so takov tim. Ama toa nema da ja narusi finansiskata stabilnost na klubot poso ete i obrtot dostigna rekordni golemini sezonava, a ima ima golemi planovi za vo idnina.

Од кај ти е ова??

Како и да е,нема друга опција,мора да се продолжи со нив.Затоа дупат изглеа,вероватно агентите...

Сигурно си читал од сајтови како dasepisinesto.mk, bezrabota.mk или gluposti.mk

Читав и во италијански медиуми зато прашав али пред 2 недели 2 пати мислам обајвија пред то уште 2 пати па ми текна да ве прашам.

Ako dojde Lewa i uste nekoj drug napagac,a inaku nema sansa.
И јас мислам дека ако дојди Лева ке си оди Манџукич

Abe i mene prv target mi bese Lahm,ama kapiten da otkriva taktiki i slicni raboti ?
Ednas se posramoti so knigata,ova bi mu doslo kako kapak na se.
Se nadevam ne e toj. :-)

Kroos ke bara i sigurna minutaza ama ja dobiva,nema gajle toj.Mora da mu prodolzat.
Alaba mi e sumljiv,zasto ete ne sakal da igra lev bek kako sto se spekulirase pa ke vidime.Iako toj dobiva zadaca od Pep da igra na prirodnata pozicija,dosta cesto vo tekot na natprevarot.
Ribery ke go skroti,toj mu e ocuv. :D

Normalno e da baraat jaka para,ipak najdobar klub vo svetot e,ne se prosti tie.Neka im prodolzat sega pa 4-5 godini raat.

Isto Boatenk sto pobrzo da mu ponudat edno 4-5 godini i gajle da nemame.

Од кај ти е ова??

Како и да е,нема друга опција,мора да се продолжи со нив.Затоа дупат изглеа,вероватно агентите...

Se obiduvaat da izvadat maksimum ednostavno, Igorce e vo pravo ama preteruva oa vika deka Lewa i Goetze ke zemaat po 10m evra, Kroos i Alaba zasluzuvaat plata isto kolku Martinez, Thiago, Goetze, Muller i Mandzo. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom