Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не знам што сте се разбореле за Тиаго. Никој не му ги оспорува квалитетите ама натпреаварот со Дортмунд доаѓа прерано за него. Да беше ова Бохум па да го пушти 30-60 минути разбирам (макар што и против слаб противник не би го ризикувал 90 минути свежо опоравен и со веројатно слаб фитнес).
Добро е што бар хави се врати и е фит, тој најмногу ќе ни треба на Вестфален.
Јас мислам вака нешто ќе излеземе:
------------Ноер
Рафи-Боа-Данте-Алаба
--------Лам-Хави
Робен----Кроос----Рибс
------------Милер
Ефективно Боа, Хави и Данте во линија кога ќе градиме напад а Рафиња и Алаба стандард офанизвно (Лам ќе треба да покрива многу).
Јас би сакал да видам подефанзивна поставеност, пресинг и добри контри. Дали Пеп ќе се реши за оваа варијанта ќе видиме...
Muller will remain an unsolved mystery in world's football history. How can anybody be so bad, lost in space, and end the most important/difficult game of the BL season with a goal and an assist in his bag??????
Робен
![]()
Блиску бев!
Страв ме фаќаше само кога наместо Хави, во линија со Данте и Боа напад ќе почнеше да гради Лам бе! Аман веќе уште голман нека го стави.
Потегот со Тиаго ме изненади, офанзивно типот си има квалитети, со Швајни и Кроос би можеле да доминираат средина, па уште стави го Хави во комбинација... Мераци...
Инаку веќе мислам јасно е дека Пеп си ја тера работата накај „неговата“ тактика. Не може никој да му ги оспори резултатите, особено без Швајни, Рибери, Тиаго, Хави, Кроос (секој од овие беше повреден сезонава) ама мислам и малку среќа има... А тоа ни требаше и тоа многу годиниве наназад...
http://www.transfermarkt.de/de/fc-bayern-muenchen/startseite/verein_27.html
Според овие Пиза и Шак се враќаат неделава. Ако е точно би било топ...
Тиаго е играч со потенцијал да стане светска класа,онака у Топ-5 на светот...И иде натака...
Фала богу што се врати,стварно е штета да не игра затоа што е магија дечкото.Невероватна визија,од средина на терен ја отвара цела одбрана на противниците.
Имаме страшна средина па дури и без Швајни.