Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
18-та секунда обрати внимание на фацата на Контенто....:pos:

Ко децана од 6то кога ќе им дозволеа да седат со тие од 8-мо...е таква фаца има.:D

Хахахах во оваа чест ми е новиот аватар. ГАЗЕЊЕ :pos:

Без Рибери во Дортмунд!? Зошто, како...?

Sent from my ST21i using Tapatalk

Без Рибери во Дортмунд!? Зошто, како...?

Го скршил реброто... Тоа е голема повреда и сигурно ќе отсуствува на и на натпреварите од лигата на шампиони. Малер е периодов со овие повреди :(
Franck has returned from the international week with a broken rib. UCL involvement also in doubt. :(

А сакав вчера да пишам да не се радувате на отсуството на нивната одбрана да не ни се врати, и еве. Ти ебам среќата (n)

Може Баерн и без Рибери . Нема да е исто, ама ја мислам дека ќе ја добиеме конечно како луѓе партијава сабота и тоа кај нив за старт.

Може Баерн и без Рибери . Нема да е исто, ама ја мислам дека ќе ја добиеме конечно како луѓе партијава сабота и тоа кај нив за старт.
Не дека којзнае колку добро ги игра натпреварите против Дортмунд(финалето во ЛШ го одигра одлично) ама Рибери ќе фали.Да играше Пишчек тешко дека ќе направеше нешто од неговата страна но барем се префрлаше и ја дуплираа десната страна со Робен па таму му правеа проблем на Шмелцер.

Кога не игра Рибери Баерн шкрипи во офанзивата и сите што го заменуваат на таа позиција после имаат недоразбирање со Алаба,па Алаба игра слабо.

Значи сега формацијата би требало да изгледа вака :

Нојер​
Лам Боа Данте Алаба​
Мартинез​
Крос​
Робен Милер Гетце​
Манџо​
Робен е човекот,тој ако не игра е тогаш ќе биде голем проблем.Тој е месијата за жолтите.

Ако отиде Пеп пак со некоја трансформација и го игра Рафиња како десен бек,тогаш и Робен ќе има проблем со него.Лам ако игра на природна позиција ќе ги растурат дефинитивно по десната страна.Тие немаат добар лев бек за лек..

За победа над Дортмунд се потребни Лам како десен бек,Мартинез и Робен.Доколку еден од Робен и Мартинез не игра,јас не очекувам победа.

Не знам што да очекувам од Гетце,но мислам дека ќе изигра лоша партија(нормално доколку почне а така изгледа кога Рибери го нема).Можно е да добие и backfire ако почнат да му свират и слични срања да
прават.

Со Робери тепавме сигурно ама повредиве годинава многу се зачестија па никогаш екипата не е фит и се случуваат секакви ротации што ме збунуваат околу конечниот исход. Ќе фали и против ЦСКА,бидејќи најверојатно нема да игра.Победа над Дортмунд и бегање на 7 поени,па 10-та рекордна победа во ЛШ против ЦСКА ќе биде одлично.

Не дека којзнае колку добро ги игра натпреварите против Дортмунд(финалето во ЛШ го одигра одлично) ама Рибери ќе фали.Да играше Пишчек тешко дека ќе направеше нешто од неговата страна но барем се префрлаше и ја дуплираа десната страна со Робен па таму му правеа проблем на Шмелцер.

Кога не игра Рибери Баерн шкрипи во офанзивата и сите што го заменуваат на таа позиција после имаат недоразбирање со Алаба,па Алаба игра слабо.

Значи сега формацијата би требало да изгледа вака :

Нојер​
Лам Боа Данте Алаба​
Мартинез​
Крос​
Робен Милер Гетце​
Манџо​
Робен е човекот,тој ако не игра е тогаш ќе биде голем проблем.Тој е месијата за жолтите.

Ако отиде Пеп пак со некоја трансформација и го игра Рафиња како десен бек,тогаш и Робен ќе има проблем со него.Лам ако игра на природна позиција ќе ги растурат дефинитивно по десната страна.Тие немаат добар лев бек за лек..

За победа над Дортмунд се потребни Лам како десен бек,Мартинез и Робен.Доколку еден од Робен и Мартинез не игра,јас не очекувам победа.

Не знам што да очекувам од Гетце,но мислам дека ќе изигра лоша партија(нормално доколку почне а така изгледа кога Рибери го нема).Можно е да добие и backfire ако почнат да му свират и слични срања да
прават.

Со Робери тепавме сигурно ама повредиве годинава многу се зачестија па никогаш екипата не е фит и се случуваат секакви ротации што ме збунуваат околу конечниот исход. Ќе фали и против ЦСКА,бидејќи најверојатно нема да игра.Победа над Дортмунд и бегање на 7 поени,па 10-та рекордна победа во ЛШ против ЦСКА ќе биде одлично.

Се е ок. Картите реално се така. Ама ја мислам дека ќе изненадат утре сите незнам оти.
Рафиња Лам тоа нема муабет. За старт Рафиња тешко да го брка Ројс. А Геце и мене ме плаши највеќе не се знае што да се очекува од него. Ама мене ми стои како шанса баш да се докаже сабота. А не да испосере. Во секој случај Робен е тука да врати хехе. Како и да е да гледаме добар фудбал голови и тоа е тоа. На крај тука да си пишуваме како сме 5 бода пред нив. Hi5! :) 7 де хехех

Хахахах во оваа чест ми е новиот аватар. ГАЗЕЊЕ :pos:

Ауууу јако :pos::pos: Аватаров ни сида ни рак неможе да фати....
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 23:10 ---
Без Рибери може да е ќилаво напред,али не би требало да има поголеми проблеми освен ептен Гетце ако не ја усере...

Реално секој допир со топката ќе биде пекол за него,земјотрес ќе напраат тоа жутите на Вестфален,али големи играчи мора да се носат со тоа.

Такада Гетце мора да си ја превземе својата улога и нормално Робен како што знае!

Дефинитивно и ја мислам дека Лам треба како бек да игра.
--- надополнето: 21 ноември 2013 во 23:20 ---
BZmqKQ7IMAAyjOZ.png:large

Штета. Добро е шо до сега извадија добра бодовна предност во бундес и во лигата на шампионите, па и да се киксне некој натпревар нема да се одрази многу понатаму...

Eden kup povredi, ne ubija, ne ubija! Timov ne se ni doblizi blizu do 100%, ffs ne se doblizi ni do 60-70% od moznostite. Fala kurcu nema vekje reprezentacii do svetskoto 2014, poso zalno e so se deshava. Bez Ribery i Svajni na podolg period. Daleku najklucnite igraci vo timot. Sea nekoj ke reche, ne e klucen den od sezonata ama pak. :confused: Ako gledame od svetlata strana, Thiago i Robben se vrakjaat.

Za utakmicata utre, sho da kazam. Nekoj da pogodi sho sostav ke izvadi Pep e mn teshko, dosega sekoj mech vadi razlicen sostav. Pobedata utre e klucna, ke bideme napred 7 boda i totalno ke gi demoralizirame sho e eden vekje desetkuvan Dortmund. Ama teshko ke e, sumnjam so moze Getce da ponudi na ovaa utakmica.

Shteta za povredite na dvete strani, site edvaj go cekavme ovoj duel, a na kraj nema da e toa sho treba da e.
--- надополнето: 22 ноември 2013 во 17:55 ---
Eden kup povredi, ne ubija, ne ubija! Timov ne se ni doblizi blizu do 100%, ffs ne se doblizi ni do 60-70% od moznostite. Fala kurcu nema vekje reprezentacii do svetskoto 2014, poso zalno e so se deshava. Bez Ribery i Svajni na podolg period. Daleku najklucnite igraci vo timot. Sea nekoj ke reche, ne e klucen den od sezonata ama pak. :confused: Ako gledame od svetlata strana, Thiago i Robben se vrakjaat.

Za utakmicata utre, sho da kazam. Nekoj da pogodi sho sostav ke izvadi Pep e mn teshko, dosega sekoj mech vadi razlicen sostav. Pobedata utre e klucna, ke bideme napred 7 boda i totalno ke gi demoralizirame sho e eden vekje desetkuvan Dortmund. Ama teshko ke e, sumnjam so moze Getce da ponudi na ovaa utakmica.

Shteta za povredite na dvete strani, site edvaj go cekavme ovoj duel, a na kraj nema da e toa sho treba da e.

Кој е за гледање утре во Ајриш.

Како и да е,ќе биде страшна утакмица....

Робен изглеа лево крило утре!

Можност за Гетце да сија....али ќе биде тешко за него.

Како и да е,ќе биде страшна утакмица....

Робен изглеа лево крило утре!

Можност за Гетце да сија....али ќе биде тешко за него.

:facepalm:
Не го бива веќе за лево крило како што играше во Челзи или Реал, ни е толку брз. Мора да игра десно, мора, барем уште му стои она бегање на лево и шут. Овака од лево којзнае (n)

:facepalm:
Не го бива веќе за лево крило како што играше во Челзи или Реал, ни е толку брз. Мора да игра десно, мора, барем уште му стои она бегање на лево и шут. Овака од лево којзнае (n)

Го бивало или не,немаме избори,мора да ја превземе одговорноста и да го води нападот...и Гетце исто од него очекувам секогаш многу и се надевам дека утре ќе биде смирен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom