Фан Клуб : Баерн Минхен

• Креатор на темата Креатор на темата 'Никола'
  • Време на започнување Време на започнување
6rkirtw.gif

uszoGwa.gif

AM3pWAQ.gif

Како второ полувреме....не го глеав....

вреди да се глеа?

Штом цело полувреме еден гол дале само...

РЕКОРД,4 бода предност у Бундес пред Дортмунд!!!

Браво за екипата и Пеп,али против Дортмунд очекувам перформанс и игра како да нема утре!!!!!!!

Е сега очекува и те како тактичка зрелост пред се од Пеп. Не мора ко луди кокошки да се нападне на Вестфален. Напротив, сега Дортмунд е под притисок, тие не смее да изгубат.

Пресинг и контри му е мајката, е сега ова е полесно да се каже отколку да се направи.

Не знам со што играчи ќе излеземе, барем еден од Швајни и Тиаго да беше 100% фит ќе беше добро (дури мислам и Шаќири ќе ни се најдеше), а вака веројатно со Геце и Кроос пред Хави, со Робен на крило...

Јас би рекол вака во Дортмунд.

-Ноер-​
Рафиња-Боа-Данте-Алаба-​
-Мартинез-​
-Робен-Лам-Крос-Рибери-​
-Манџо-​
Мада на терен би изгледало со двајца пред одбраната, да се запрат контрите на Дортмунд. :)

Protiv Dortmund igrata ke bide podobrena toa so sigurnost vi go tvrdam , bidejki Dortmund nema da se brani so 10 igraci tuku ke napagja so 10 igraci pa od ovde trgnuvajki mislam deka ke gledame Bayern kako onoj vo Manchester protiv City .

Табелата почна да изгледа како што треба сега уште три бода против жолтите и солидна предност имаме

Јас би рекол вака во Дортмунд.

-Ноер-​
Рафиња-Боа-Данте-Алаба-​
-Мартинез-​
-Робен-Лам-Крос-Рибери-​
-Манџо-​
Мада на терен би изгледало со двајца пред одбраната, да се запрат контрите на Дортмунд. :)

Лам одбрана,Гетце полушиц.

Робен обавезно треба да игра,а ништо чудно и Тиаго да заигра,иако тоа не ми изгледа како добра одлука,бидејќи не знае да игра под пресинг.

Лам прво DM, па MC и уште AM ќе му остане за на крај и шпиц да заигра. :D

Лам прво DM, па MC и уште AM ќе му остане за на крај и шпиц да заигра. :D

Фичо наш е интелегентен дечко и Пеп рече дека е најинтелегентниот играч со кој што има работено и напад да го стави да игра и за таму ќе го биде туку проблем е Швајни , неговата игра треба да биде клучна во големите дуели на Баерн годинава но ќе видиме како ќе се снајде Алкантара , Дортмунд е вистинскиот тест .

Minimum do Februari Basti,a ne bila otfrlena opcijata i za cela sezona.

Iako ne veruvam da ja propusti cela sezona.Minatata sezona pola ja odigra povreden a i eve 2 meseci igral povreden.Iako najdobra solucija e da se oporavi skroz,da ne postane kako Hargreaves.

Minimum do Februari Basti,a ne bila otfrlena opcijata i za cela sezona.

Iako ne veruvam da ja propusti cela sezona.Minatata sezona pola ja odigra povreden a i eve 2 meseci igral povreden.Iako najdobra solucija e da se oporavi skroz,da ne postane kako Hargreaves.

Idd .

Со Дортмунд ќе биде сосема друга приказна....

Таму секоја изгубена топка на средина ќе биде опасна контра од Дортмунд.

Не е се во тактичката поставеност,ќе биде важно да трчаат ко коњи,да играат паметно и сконцентрирано..

Јасно е дека и таму ќе го имаме поседот,а они ќе чекаат на грешка.

Со Дортмунд ќе биде најважната утакмица што може да ја има таму некаде до Март.

Според мене, по важност оваа утакмица е како полуфинале ЛШ, прв натпревар

Кур го боли Пеп еј....си напраи предност пред утакмицата со Дортмунд.Сеа и да изгубиме пак ќе бидеме први ќе го задржиме првото место до полусезоната...:D

Плус у ЛШ газиме.

Никој ништо не може да му рече.:D

Пеп ѕвер си е, џабе го деградираат многумина. Го има победничкото во себе.(y)
Туку good guy Pirlo: " I think Franck Ribery will win the Ballon d’Or because he has shown real quality and won a lot of trophies over the past year."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom